ا

الَلهُمَ کُن لِوَلیِکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَنِ ، صَلَواتُکَ عَلیهِ وَ عَلی آبائِهِ فی هذِه الساَعةِ وَ فی کُل ساعةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَینًا حَتی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعًا وَتُمَتِعَّهُ فیها طَویلا

۱۳۸۷ اسفند ۲۳, جمعه

آمريكايي ها الان براي كمك به امنيت افغانستان از ايران التماس مي كنند

خبرگزاري فارس: رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت: آمريكايي ها الان با التماس از ايران مي خواهند كه در امنيت افغانستان مشاركت كند، براي ايران آنچه مهم است ملت افغانستان و كمك به آنها در مسير زندگي شان است.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس آيت الله اكبر هاشمي رفسنجاني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در مراسم افتتاحيه بيست و دومين كنفرانس بين المللي وحدت اسلامي كه صبح امروز جمعه در محل مجلس شوراي اسلامي برگزار شد با بيان اينكه 22 سال از برگزاري اين كنفرانس كه با هدف تقريب مذاهب اسلامي برگزار مي شود،مي گذرد و اگر بخواهيم به واقع وضع وحدت در ميان امت اسلامي را بررسي كنيم اين موضوع مطلوب نيست و جاي درنگ و مطالعه دارد و عنوان اين اجلاس مي تواند تفكرات را بهتر به دنبال اين مسئله بكشاند .
وي با تاكيد بر لزوم وحدت و جلوگيري از تفرقه در ميان ملت هاي مسلمان جهان اظهار داشت: تفكر آمريكايي ها در مواجه به ملت هاي مسلمان جهان هنوز تفكر دوران استعماري است.
وي گفت: عمل كردن به مفاهيم اسلام در قالب قرآن به واقع سرمايه اصلي تمام ملت هاي مسلمان جهان است و آن چه كه بايد در عقايد، شيوه كار و حل اختلافات به عنوان پايه و اساس مورد تاكيد قرار گيرد قرآن به عنوان محور عمل است.
رئيس مجلس خبرگان رهبري با اشاره به وجود اختلافات گسترده در زمان حضور پيامبر اسلام در مدينه و يكي از دلايل دعوت مسلمانان از ايشان براي هجرت به مدينه به احياي وحدت در اين جامعه بود عنوان كرد: اگر پايبند به قرآن كه متن دست نخورده امت اسلامي و معجزه پيامبر و سيره عملي مورد توافق مذاهب اسلامي است مصداق عمل قرار دهيم مي توانيم بر بسياري از اختلافات پيروز شويم.
هاشمي رفسنجاني ادامه داد: ما بايد با محتوا وحدت خود را تنظيم و همه مزاحمت هاي در اين مسير را از ميدان به در كنيم و ابزار كار تامين وحدت بسيار مهم و قابل دسترسي است و مجموعه كشورها بايد با شناسايي زمينه هاي اختلاف و همين طور شناسايي برنامه ريزي هاي دشمنان و استكبار در اين مسير براي مقابله با تفرقه اقدامات عملي صورت دهند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به مسائلي همچون حقوق بشر، حقوق زنان، آزادي عقيده، آزادي بيان، محيط زيست و .... گفت: همه اصول و محورهاي سالم يك جامعه و حركت در قرآن وجود دارد و بايد ديد كه چه شده كه به واسطه اين مسائل كشورهاي اسلامي مورد تهمت قرار مي گيرند. دشمنان با طرح اين مسائل زمينه تفرقه ميان تحصيلكردگان يك ملت و زنان آن را به وجود مي آوردند البته ما نيز بايد ببينيم آيا آنچه اسلام براي زنان خواهان بوده عمل كرده ايم يا نه.
هاشمي رفسنجاني افزود: بايد با كنار گذاشتن برخي از افراط ها و تفريط به الگوي براي ملت هاي عالم تبديل شويم. بايد پذيرفت كه اشكال در عدم معرفي درست اسلام است، به واقع كجاي اسلام به ما اجازه تفريط و افراط مي دهد، كجاي اسلام به ما اجازه مي دهد كه بواسطه اختلاف سليقه يكديگر را به كفر و شرك متهم كنيم.
رئيس مجلس خبرگان رهبري به شرايط پديد آمده در خصوص تروريسم در منطقه اشاره كرد و گفت: دشمنان مي خواهند اسلام را مساوي تروريست جلوه دهند و بهترين راه براي مقابل با اين تفكر عمل به محتواي اسلام آن گونه كه هست امروز ديگر با شيوه هاي گذشته نمي توان با فتنه هاي دشمن مقابل كرد، معضل مراكز اطلاع رساني جهاني در اختيار آمريكايي ها است و آنها با ابزارهاي كه در دست دارند به دنبال جهت دهي به سوي افكار عمومي جهان هستند.
هاشمي رفسنجاني با بيان اينكه تفكر آمريكايي ها هنوز تفكر دوران استعماري است ادامه داد: هدف پنهاني متجاوزين به كشورهاي اسلامي پس از استقلال ظاهري به بيان خودشان به ثمر رساندن 3 قرن تلاش براي اداره حساس ترين نقطه جهان خاورميانه بود. اما اشغالگران دچار اشتباه بزرگي شدند. آنها تصوري از دنيا گذشته داشتند اما عصر جديدي رقم خورد كه پيروزي انقلاب اسلامي به عنوان سر آغاز آن و توجه ملت‌ها به قدرت هاي مديريت اسلام را جلب كرد.
وي به سفر اخير خود به عراق اشاره كرد و گفت: سر آمريكايي ها در عراق به سنگ خورده هزينه هاي مالي اقتصادي، جاني و روحي كه در عراق داشته و دارند بسيار زياد بوده است، از سامرا تا نجف يك آمريكايي را نديديم. البته به ما اطلاع دادند كه به آمريكايي ‌ها گفته شد كه در طول حضور هيئت ايراني در عراق خودشان را كمتر نشان دهند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به تجربه حضور آمريكايي در افغانستان اشاره كرد و گفت: بحث توليد مواد مخدر به ميزان بسيار زيادي افزايش يافته و از سوي ديگر اشغالگران قادر به تامين امنيت خودشان در پادگان هايشان نيز نيستند در ابتداي حمله آمريكايي ها به افغانستان ما كمك كرديم كه افغانستان به بستري براي تروريست تبديل نشود. اما تا اندكي مستقر شدن ايران را از ميدان به در كردند ولي الان با التماس باز از ايران مي خواهند كه در امنيت افغانستان مشاركت كنند، البته براي ايران ناتو و قدرت هاي غربي مهم نيست و آنچه مهم است ملت افغانستان و كمك به آنها در مسير زندگي شان است.
هاشمي رفسنجاني گفت: اشغالگران حتي در بغداد قادر به اداره و كنترل امنيت خود نيستند، ديوار هاي بلند بتني و تخليه برخي از مناطق عراق نيز نه تنها نتوانست امنيت در اين منطقه را افزايش دهد بلكه خود القاء ناامني مي‌كند.
رئيس مجلس خبرگان رهبري گفت: شكست آمريكايي ها و اروپايي ها در ميدان حضور نزديك آنها را به سمت تشديد فعاليت هاي اطلاع رساني برده كه در آن ميدان به واسطه تجربيات و توانايي هاي بالاتر از قدرت بالايي برخوردارند كه بايد در اين زمينه هوشيار بود.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام در پايان با اشاره به جمعيت 25 درصدي مسلمانان در جهان، مسير هاي استراتژيك، مناطق با اهميت، معادن فسيلي غني، 25 درصد بازار دنيا، مواد خام و نيروهاي خوب و مكتب عالي كه در شرايط حاضر در اختيار مسلمانان است اظهار داشت: ما وظيفه داريم با عمل به اسلام انسجام خود را تشديد كرده و با عمل به سنت پيامبر در دادن آزادي و آزادي بيان به ملت‌ها و با بهره گيري از تمامي سرمايه هاي مكتبي و انساني جغرافيايي و تاريخي و تمدني راه توسعه را به پيش گرفته و از آن بهره مند شويم و حيف است كه به واسطه اختلافات چند گروه افراطي و خطرناك دچار تفرقه و مشكل باشيم.
بيست و دومين كنفرانس بين المللي وحدت اسلامي با عنوان امت اسلامي چالش ها و راهكارها با حضور يكصد و شصت متفكر اسلامي از بيش از 35 كشور جهان از 23 تا 25 اسفند ماه در محل مجلس قديم شوراي اسلامي و سالن كنفرانس سران اسلامي در حال برگزاري است.

هیچ نظری موجود نیست: