ا

الَلهُمَ کُن لِوَلیِکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَنِ ، صَلَواتُکَ عَلیهِ وَ عَلی آبائِهِ فی هذِه الساَعةِ وَ فی کُل ساعةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَینًا حَتی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعًا وَتُمَتِعَّهُ فیها طَویلا

۱۳۸۷ اسفند ۲۳, جمعه

دستیابی به حیات مصنوعی تا 5 سال آینده امکانپذیر می‌شود

آزمایشگاههای سراسر جهان در حال نزدیک شدن به ایجاد "حیات ثانویه" هستند، دستاوردی که می تواند طی 5 سال آینده به یکی از بزرگترین اکتشافات علمی در طول حیات بشر تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان آمریکایی اعلام کردند امکان خلق حیات مصنوعی تا 5 الی 10 سال آینده ممکن خواهد شد.

پروفسور دیوید دیمر در دانشگاه کالیفرنیا اظهار داشت در حالیکه ساخت شکلی جدید از حیات امری ترسناک به نظر می آید اما امکان ایجاد آن تا 10 سال آینده به وجود آمده است.

ماده ای ترکیبی که توانایی فرمان دادن به سیستم های زنده را داشته باشد توانایی تولید همه چیز از جمله داروهای جدید، سوختهای زیستی و مواد جاذب گازهای گلخانه ای را خواهد داشت.

مخالفان این تحقیقات جدال برانگیز معتقدند این تکنولوژی می تواند به تولید ماشینهایی منجر شود که تقریبا انسان هستند. با این وجود چنین سیستم هایی به دلیل ابتدایی بودن و نیاز مفرط به حفاظتهای آزمایشگاهی از ایمنی کافی برخوردار نخواهند بود.

فرایندهای تکمیلی تولید چنین سیستمی می تواند در تولید آزمایشگاهی قسمتی از سلول زنده به نام ریبوزوم توسط محققان دانشگاه هاروارد نهفته باشد. به گفته این دانشمندان به واسطه تولید این قسمت از سلول به تدریج می توان در تولید یک سلول کامل و در نهایت در تولید ساختارهای پیچیده تر نیز موفق شد.

با این حال محققانی که در تلاش برای ایجاد حیات ثانویه هستند هیچ نوع خطری را در تحقیقات خود احساس نکرده و اعلام کرده اند که انتظار بروز هیچ مشکلی در این تحقیقات وجود ندارد.

بر اساس گزارش تلگراف، دانشمندان معتقدند با دستیابی به شیوه چگونگی تولید یک سلول زنده در آزمایشگاهها به تدریج می توان به هدف نهایی که ایجاد حیات به شیوه ای جدید است دست یافت. شیوه ای که در نظر دانشمندان سلولها توانایی ایجاد آن را دارند.

هیچ نظری موجود نیست: