ا

الَلهُمَ کُن لِوَلیِکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَنِ ، صَلَواتُکَ عَلیهِ وَ عَلی آبائِهِ فی هذِه الساَعةِ وَ فی کُل ساعةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَینًا حَتی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعًا وَتُمَتِعَّهُ فیها طَویلا

۱۳۸۹ بهمن ۱۲, سه‌شنبه

پيام پنهان اوباما به مبارك كاري از ما ساخته نيست

منابع ديپلماتيك مرتبط با محور مقاومت به كيهان گفتند باراك اوباما با ارسال پيامي پنهان به رئيس جمهور مصر از امكان مقاومت در مقابل خيزش عظيم مردمي ابراز نااميدي كرده است.
اين منابع كه به دلايل شغلي با ديپلمات هاي غربي در منطقه ارتباط دارند تاكيد كردند ديپلمات هاي غربي از ارسال پيامي از جانب اوباما به مبارك خبر مي دهند كه وي در آن گفته «چاره اي جز تغيير در مصر نيست و از دست آمريكا و اسرائيل هم براي جلوگيري از آن كاري برنمي آيد.»
اين ديپلمات ها مي گويند اين پيام روزهاي يكشنبه يا دوشنبه به قاهره واصل شده و هنوز از جزئيات دقيق آن اطلاعي در دست نيست.
به عقيده برخي منابع ديپلماتيك كه كيهان با آنها گفت وگو كرده علت اصلي اين پيام سري آن است كه آمريكا فهميده است با افزايش تعداد معترضان به چند ميليون نفر و فراگيرشدن آن در سراسر مصر ديگر از ابزارهاي نظامي و امنيتي كاري ساخته نيست. علاوه بر اين، آمريكايي ها در پي آن هستند كه مبارك را وادار كنند امكان مانور بيشتري به مهره جايگزين مدنظر آنها يعني محمد البرادعي بدهد.
خبر ديگر اينكه با ارسال تجهيزات نظامي از سوي اسرائيل به مصر و حضور پررنگ تر ارتش در خيابان ها، احتمال به راه افتادن حمام خون قوت گرفت.
به گزارش خبرگزاري ها، سرهنگ « عمر عفيفي» افسر سابق مصر گفت: دو هواپيما حامل سلاح هاي مجهز به تلسكوپ از سرزمين هاي اشغالي و از طريق قبرس وارد شهر قاهره شده است، تا براي كشتار مردم و شكار رهبران معترضان مورد استفاده قرار گيرد.
افسر سابق مصري به شبكه خبري الجزيره توضيح داد كه اين طرح مشترك مقامات اسرائيلي و حسني مبارك است كه از سوي عمر سليمان معاون رئيس جمهور مصر برنامه ريزي شده است كه بيشتر وقت خود را به جاي قاهره در تل اويو صرف مي كند.
وي افزود: با به كارگيري اين سلاح ها در روزهاي آينده، شاهد جاري شدن حمام خون در قاهره خواهيم بود.
از سوي ديگر، «لوي ديب» رئيس شبكه بين المللي حقوق و توسعه در گفت وگويي، بازگشت نيروهاي پليس به خيابان هاي مصر و حضور آنها را بسيار خطرناك توصيف كرد و دليل بازگشت آنها را بكارگيري سلاح هاي ارسالي از سوي اسرائيل بر ضد تظاهركنندگان دانست.
كارتر: مبارك رفتني است
«جيمي كارتر» رئيس جمهور سابق آمريكا كه در سال 1978 ميانجي قرارداد صلح بين اسرائيل و مصر شده است، ناآرامي سياسي و قيام در مصر را زمين لرزه اي دانست كه احتمالا حسني مبارك را مجبور به كناره گيري خواهد كرد.به گزارش خبرگزاري رويتر از شهر «پلينز» در ايالت «جورجيا» ، كارتر اين سخنان را در كليساي محل بيان كرد و گفت: فكر مي كنم، ناآرامي هاي مصر فروكش كند، ولي حسني مبارك مجبور به كناره گيري خواهد شد.
كارتر گفت: آمريكا مي خواهد مبارك در قدرت بماند، ولي مردم تصميم خود را گرفته اند و ناآرامي هاي مصر، ژرف ترين وضعيت موجود در خاورميانه از سال 1981 تاكنون محسوب مي شود.
اين در حالي است كه بسياري از مسئولان و سياستمداران آمريكايي بر اين باورند كه پس از بحران اقتصادي سال گذشته در آمريكا و جهان، سقوط مبارك مهم ترين متحد كاخ سفيد و رژيم صهيونيستي در خاورميانه، مهلك ترين ضربه براي اين ابرقدرت است.روزنامه لبناني «الاخبار» نيز با انتشار يك سند رسمي فوق محرمانه متعلق به وزارت كشور مصر، طرح دولت حسني مبارك براي سركوب و مقابله با اعتراضات مردمي با به راه انداختن حمام خون را افشا كرد.
در همين حال روز دوشنبه، شبكه خبري الجزيره، تصاوير زير گرفتن مردم با خودروهاي زرهي متعلق به گارد رياست جمهوري و نيروهاي امنيتي را پخش كرد.
منابع خبري از ادامه تماس هاي مقام هاي عاليرتبه نظامي آمريكا و اسرائيل با وزير دفاع كنوني مصر (عدنان سامي) كه فردي خونريز و بي رحم است و ارائه راهكارهايي براي قتل عام مردم و مقابله با ناآرامي ها در روز دوشنبه خبر دادند. در زمينه سياسي نيز، اوباما كه از دست دادن مبارك را موجب خفت و خواري خود در سياست خارجي مي داند، اقدام به رايزني هاي سياسي با پادشاه عربستان، رژيم صهيونيستي و سران اروپا كرده است.
مردم مصر: ادامه تظاهرات
تا سقوط مبارك
در حالي كه تظاهرات و اعتراضات مردمي در نقاط مختلف مصر وارد هفتمين روز خود شده است، مخالفان مبارك سه شنبه (امروز) را روز اعتصاب و تظاهرات ميليوني ناميدند. تظاهركنندگان مصري بدون توجه به مقررات منع رفت و آمد عمومي كه از ساعت 3 بعدازظهر تا هشت صبح اعلام شده است، از نقاط مختلف قاهره خود را به ميدان التحرير (آزادي) رسانده تا با صداي بلند، شعار «مرگ بر مبارك» را سر بدهند.
آخرين خبر ها
¤ خالد ابوهلال دبيركل جنبش فلسطيني «احرار» گفت: حوادث مصر، پيامدها و تاثيرات گسترده اي بر قضيه فلسطين دارد و اين موضوع باعث دستپاچگي صهيونيست ها شده است.
¤ شبكه الجزيره: هواپيماهاي اسرائيلي حامل اسلحه براي سركوب تظاهركنندگان وارد قاهره شده اند.
¤ ديكتاتور مصر با بالا گرفتن اعتراضات مردمي و در يك عقب نشيني آشكار اعلام كرد كه حاضر است با احزاب مخالف گفت وگو كند.
¤ مردم و مصري هاي مقيم در كشورهاي اتريش، اسپانيا، تركيه، الجزاير، كره جنوبي، اندونزي و مالزي با برپايي تظاهرات در مقابل سفارت مصر همبستگي خود را با مخالفان مبارك اعلام كردند.
¤ تحليل گران: آمريكا مي خواهد با كنار آمدن با البرادعي و مخالفان مبارك، انقلاب مردم مصر را به نفع خود مصادره كند.
¤ فرودگاه بين المللي قاهره طي روزهاي گذشته كه بسياري از اعضاي خانواده مبارك، نزديكان وي و همچنين خارجيان مقيم براي خروج از مصر به آن پناه برده اند، بر اثر شلوغي و ازدحام دچار هرج و مرج شده است.

۱۳۸۹ بهمن ۱۱, دوشنبه

ناوگان دريايي ايران ورود و خروج‌ شناورهاي بيگانه به خليج فارس را كنترل مي‌كند

سردار سرلشكر سيد حسن فيروزآبادي رييس ستاد كل نيروهاي مسلح در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، در واكنش به عبور و مرور ناوهاي جنگي كشورهاي فرامنطقه‌اي در آب‌هاي خليج فارس، تصريح كرد: ورود ناوهاي آمريكايي، انگليسي، فرانسوي، روسي و ديگر كشورها به خليج فارس سال‌هاست كه ديگر به صورت يك عادت درآمده و نشان‌دهنده طمع آنها به منابع نفتي منطقه است.

فيروزآبادي ادامه داد: آنها پيمان‌هايي با يكديگر دارند كه طبق آن، هر يك بخشي از هزينه‌هاي اين حضور را تامين مي‌كنند تا بتوانند سهم خود را در غارت نفت منطقه به دست آورند.

وي با بيان اينكه خليج فارس از شمال تا تنگه هرمز، سواحل جنوبي جمهوري اسلامي ايران محسوب مي‌شود، به وجود جزاير و منابع عظيم نفتي و اقتصادي كشورمان در اين منطقه اشاره كرد و افزود: ناوگان خليج فارس ما دراين منطقه مستقر است و نه تنها به كنترل و پايش خليج فارس مي‌پردازند، بلكه از هر ناوي كه بخواهد از اين مسير تردد كند، سؤال و جواب كرده، مقصد و محموله آن را مي‌پرسند و پس از ثبت مشخصات، به آنها اجازه ورود و خروج مي‌دهند.

* ايران هيچ احتياجي به دوستي كشورهاي فرامنطقه اي ندارد

رييس ستاد كل نيروهاي مسلح، منطقه خليج فارس را جزو آب‌هاي بين‌المللي دانست و تصريح كرد: البته اين ترددها غيرقانوني نيستند ولي حضور كشورهاي خارجي در منطقه به بهانه وجود تهديد، در حقيقت براي غارت منابع نفتي و ثروت‌هاي كشورهاي منطقه است كه متاسفانه برخي كشورهاي منطقه كه تكيه بر قدرت خدا ندارند نيز با آنها دست دوستي مي‌دهند.

فيروزآبادي تاكيد كرد: جمهوري اسلامي ايران هيچ احتياجي به دوستي و حضور آنها ندارد و هميشه گفته است كه عدم حضور كشورهاي فرامنطقه‌اي موجب برقراري امنيت در خليج فارس خواهد شد.

وي همچنين در خصوص خبر سرنگوني دو فروند هواپيماي بدون سرنشين آمريكايي در خليج فارس توسط سپاه پاسداران و موضع پنتاگون در اين‌باره گفت: نيروهاي مسلح كشورهاي ابرقدرت هنوز عادت نكرده‌اند كه شكست‌هاي خود را بپذيرند

شمارش معكوس براي سقوط مبارك مردم مصر مسلح شدند

با گسترش اعتراض ها عليه مبارك، شش شهر مصر به دست معترضان سقوط كرد و مردم براي سرنگوني قطعي رژيم حاكم مسلح شدند.
به گزارش خبرگزاري ها، مردم شهرهاي دمياط، العريش، اسيوط، سوئز، اسماعيليه، اسكندريه و بسياري ديگر از مناطق مصر در ششمين روز از قيام عليه رژيم فاسد مبارك با حمله به مقرهاي پليس و مراكز امنيتي خود را براي نبرد مسلحانه به عوامل باقيمانده آماده كردند.
در شهر العريش در نزديكي مرز فلسطين اشغالي، مردم مسلح، ضمن حفاظت از مراكز و تاسيسات عمومي نظير آب و برق و گاز، كنترل شهر را به دست گرفته اند.
در شهر سوئز در صد كيلومتري قاهره كه از نخستين روزهاي قيام مردمي دستخوش ناآرامي شده است، مردم به صورت مسلحانه كنترل امور را به دست گرفته و مانع از سرقت اموال عمومي از سوي ماموران امنيتي شده اند.
همچنين در شهرهاي اسيوط، اسماعيليه، اسكندريه و ساير مناطق مصر، مردم خود را به سلاح هاي گرم و سرد مسلح كرده اند و از نيروهاي امنيتي و پليس در آنها كسي ديده نمي شود.
در اين ميان تاكنون آمار دقيقي از تعداد قربانيان درگيري هاي مردم با عوامل رژيم مبارك ارائه نشده است، اما منابع خبري حداقل از كشته شدن 150 نفر خبر دادند و آمار زخمي ها نيز روز به روز افزايش مي يابد.
بيمارستان هاي قاهره و مناطق زيادي از كشور مصر از مردم خواستند با مراجعه به مراكز درماني و بيمارستان ها، خون خود را براي مداواي مصدومان اهدا كنند.
در قاهره نيز براي ششمين روز متوالي، مردم با استقرار در ميدان مركزي اين شهر (التحرير) به اعتراضات خود براي سرنگوني رژيم فرعوني مبارك ادامه دادند.
براساس اين گزارش ميدان التحرير (آزادي) كه به سمبلي براي مبارزه با رژيم مبارك تبديل شده است، روز يكشنبه نيز شاهد تجمع جوانان و ساير اقشار مختلف مردم بود.
همچنين با وجود استقرار ارتش و نيروهاي امنيتي در مقابل وزارت كشور، مردم معترض مصر در قاهره، با تجمع در مقابل وزارت كشور تلاش مي كنند كه آن را به تصرف خود در بياورند، اما تك تيراندازان مستقر در اين ساختمان خالي هرچند گاه با شليك گلوله هاي جنگي آنها را وادار به عقب نشيني مي كنند.
مردم مصر روز يكشنبه با هجوم به زندان هاي اين كشور، هزاران زنداني را از بند آزاد كردند كه يكي از اين زندان ها در جاده قاهره به اسكندريه (وادي النطرون) قرار داشت و در آن چند هزار نفر زنداني محبوس بودند.
در اين زندان كه بزرگترين زندان كشور مصر محسوب مي شود، رژيم مبارك بسياري از فعالان مسلمان را در كنار جنايتكاران و سارقان به بند كشيده بود.
از سوي ديگر، حسني مبارك در اقدامي تاكتيكي، رئيس دستگاه امنيتي مصر را به عنوان معاون خود برگزيد.
به گزارش تلويزيون دولتي مصر، «عمر سليمان» كه از او به عنوان جانشين حسني مبارك در مصر نامبرده مي شود، از كساني است كه براساس قانون اساسي در صورت استعفا و مرگ رئيس جمهور جايگزين او خواهد شد.
حسني مبارك كه براي گذراندن وقت و يافتن زمان مناسب براي سركوب مردم روز شنبه «احمد شفيق» را مامور تشكيل كابينه كرده است و نخست وزير «سامي عنان» و «ژنرال عبدالرحمن» دو تن از نظاميان وفادار به مبارك را به ترتيب به عنوان وزراي دفاع و كشور منصوب كرده است، هنوز نتوانسته است به اعتراضات مردمي پايان دهد و آخرين گزارش ها در روز يكشنبه حكايت از خشم بيشتر مردم از اقدامات تازه رژيم مي كند.
آخرين خبرها
¤ رژيم مبارك براي جلوگيري از انعكاس اخبار و گزارش هاي تحولات داخلي مصر، اقدام به تعطيلي دفتر شبكه الجزيره در اين كشور كرد.
¤ در مقابل ساختمان تلويزيون دولتي مصر در قاهره، ده ها تانك و خودرو زرهي مستقر شده اند.
¤ تظاهركنندگان مصري بدون توجه به مقررات حكومت نظامي و تهديد رژيم، حتي فرزندان كوچك خود را به دوش گرفته و در تظاهرات شعار «مرگ بر مبارك» سر مي دهند.
¤ مردم مصر بر روي بسياري از تانك ها و نفربرهاي زرهي ارتش، شعار يسقط مبارك (مرگ بر مبارك) را به نشانه سقوط رژيم نوشته اند.
¤ دولت آمريكا و رژيم صهيونيستي با تشكيل اتاق مصر به رياست باراك اوباما رئيس جمهور آمريكا و نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي، ضمن نگراني عميق از تحولات جاري در مصر و سقوط رژيم مبارك به دنبال راه حلي براي سركوب قيام مردمي هستند.
¤ ديپلمات هاي اسرائيلي و خانواده هاي شان با پروازهاي ويژه مصر را به سوي سرزمين هاي اشغالي ترك كردند.
¤ در بسياري از شهرهاي آمريكا، اروپا و پايتخت هاي آسيايي، مردم با تجمع در مقابل سفارتخانه هاي مصر همبستگي خود را از انقلاب مردم مصر اعلام كردند.
¤ «محمد البرادعي» رئيس جنبش ملي تغيير، شايعات مربوط به ساخت و پاخت با آمريكا و غرب براي به دست گرفتن قدرت در مصر را تكذيب كرد.
¤ ديپلمات ها و خبرنگاران مستقر در مصر، از خارج شدن امور از كنترل دولت و سرنگوني قريب الوقوع رژيم 30 ساله مبارك خبر مي دهند.
¤ صدها هزار شهروند مصري به هزاران معترض كه در ميدان مركزي قاهره مستقر شده اند، پيوستند و فرياد «مرگ بر مبارك» سردادند.
¤ در پي وخامت اوضاع در مصر، ديپلمات هاي رژيم صهيونيستي، از ترس جان خود، خاك اين كشور را ترك كردند.
¤ منابع فرودگاهي در قاهره از فرار تعداد زيادي از سران، مقامات، بازرگانان، تجار و گردشگران از مصر خبر دادند.
¤ اسلامگرايان مصر، تعرض به نيروهاي ارتش و پليس كه به صفوف مردم پيوسته اند را حرام دانستند.
با گسترش اعتراض ها عليه مبارك، شش شهر مصر به دست معترضان سقوط كرد و مردم براي سرنگوني قطعي رژيم حاكم مسلح شدند.
به گزارش خبرگزاري ها، مردم شهرهاي دمياط، العريش، اسيوط، سوئز، اسماعيليه، اسكندريه و بسياري ديگر از مناطق مصر در ششمين روز از قيام عليه رژيم فاسد مبارك با حمله به مقرهاي پليس و مراكز امنيتي خود را براي نبرد مسلحانه به عوامل باقيمانده آماده كردند.
در شهر العريش در نزديكي مرز فلسطين اشغالي، مردم مسلح، ضمن حفاظت از مراكز و تاسيسات عمومي نظير آب و برق و گاز، كنترل شهر را به دست گرفته اند.
در شهر سوئز در صد كيلومتري قاهره كه از نخستين روزهاي قيام مردمي دستخوش ناآرامي شده است، مردم به صورت مسلحانه كنترل امور را به دست گرفته و مانع از سرقت اموال عمومي از سوي ماموران امنيتي شده اند.
همچنين در شهرهاي اسيوط، اسماعيليه، اسكندريه و ساير مناطق مصر، مردم خود را به سلاح هاي گرم و سرد مسلح كرده اند و از نيروهاي امنيتي و پليس در آنها كسي ديده نمي شود.
در اين ميان تاكنون آمار دقيقي از تعداد قربانيان درگيري هاي مردم با عوامل رژيم مبارك ارائه نشده است، اما منابع خبري حداقل از كشته شدن 150 نفر خبر دادند و آمار زخمي ها نيز روز به روز افزايش مي يابد.
بيمارستان هاي قاهره و مناطق زيادي از كشور مصر از مردم خواستند با مراجعه به مراكز درماني و بيمارستان ها، خون خود را براي مداواي مصدومان اهدا كنند.
در قاهره نيز براي ششمين روز متوالي، مردم با استقرار در ميدان مركزي اين شهر (التحرير) به اعتراضات خود براي سرنگوني رژيم فرعوني مبارك ادامه دادند.
براساس اين گزارش ميدان التحرير (آزادي) كه به سمبلي براي مبارزه با رژيم مبارك تبديل شده است، روز يكشنبه نيز شاهد تجمع جوانان و ساير اقشار مختلف مردم بود.
همچنين با وجود استقرار ارتش و نيروهاي امنيتي در مقابل وزارت كشور، مردم معترض مصر در قاهره، با تجمع در مقابل وزارت كشور تلاش مي كنند كه آن را به تصرف خود در بياورند، اما تك تيراندازان مستقر در اين ساختمان خالي هرچند گاه با شليك گلوله هاي جنگي آنها را وادار به عقب نشيني مي كنند.
مردم مصر روز يكشنبه با هجوم به زندان هاي اين كشور، هزاران زنداني را از بند آزاد كردند كه يكي از اين زندان ها در جاده قاهره به اسكندريه (وادي النطرون) قرار داشت و در آن چند هزار نفر زنداني محبوس بودند.
در اين زندان كه بزرگترين زندان كشور مصر محسوب مي شود، رژيم مبارك بسياري از فعالان مسلمان را در كنار جنايتكاران و سارقان به بند كشيده بود.
از سوي ديگر، حسني مبارك در اقدامي تاكتيكي، رئيس دستگاه امنيتي مصر را به عنوان معاون خود برگزيد.
به گزارش تلويزيون دولتي مصر، «عمر سليمان» كه از او به عنوان جانشين حسني مبارك در مصر نامبرده مي شود، از كساني است كه براساس قانون اساسي در صورت استعفا و مرگ رئيس جمهور جايگزين او خواهد شد.
حسني مبارك كه براي گذراندن وقت و يافتن زمان مناسب براي سركوب مردم روز شنبه «احمد شفيق» را مامور تشكيل كابينه كرده است و نخست وزير «سامي عنان» و «ژنرال عبدالرحمن» دو تن از نظاميان وفادار به مبارك را به ترتيب به عنوان وزراي دفاع و كشور منصوب كرده است، هنوز نتوانسته است به اعتراضات مردمي پايان دهد و آخرين گزارش ها در روز يكشنبه حكايت از خشم بيشتر مردم از اقدامات تازه رژيم مي كند.
آخرين خبرها
¤ رژيم مبارك براي جلوگيري از انعكاس اخبار و گزارش هاي تحولات داخلي مصر، اقدام به تعطيلي دفتر شبكه الجزيره در اين كشور كرد.
¤ در مقابل ساختمان تلويزيون دولتي مصر در قاهره، ده ها تانك و خودرو زرهي مستقر شده اند.
¤ تظاهركنندگان مصري بدون توجه به مقررات حكومت نظامي و تهديد رژيم، حتي فرزندان كوچك خود را به دوش گرفته و در تظاهرات شعار «مرگ بر مبارك» سر مي دهند.
¤ مردم مصر بر روي بسياري از تانك ها و نفربرهاي زرهي ارتش، شعار يسقط مبارك (مرگ بر مبارك) را به نشانه سقوط رژيم نوشته اند.
¤ دولت آمريكا و رژيم صهيونيستي با تشكيل اتاق مصر به رياست باراك اوباما رئيس جمهور آمريكا و نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي، ضمن نگراني عميق از تحولات جاري در مصر و سقوط رژيم مبارك به دنبال راه حلي براي سركوب قيام مردمي هستند.
¤ ديپلمات هاي اسرائيلي و خانواده هاي شان با پروازهاي ويژه مصر را به سوي سرزمين هاي اشغالي ترك كردند.
¤ در بسياري از شهرهاي آمريكا، اروپا و پايتخت هاي آسيايي، مردم با تجمع در مقابل سفارتخانه هاي مصر همبستگي خود را از انقلاب مردم مصر اعلام كردند.
¤ «محمد البرادعي» رئيس جنبش ملي تغيير، شايعات مربوط به ساخت و پاخت با آمريكا و غرب براي به دست گرفتن قدرت در مصر را تكذيب كرد.
¤ ديپلمات ها و خبرنگاران مستقر در مصر، از خارج شدن امور از كنترل دولت و سرنگوني قريب الوقوع رژيم 30 ساله مبارك خبر مي دهند.
¤ صدها هزار شهروند مصري به هزاران معترض كه در ميدان مركزي قاهره مستقر شده اند، پيوستند و فرياد «مرگ بر مبارك» سردادند.
¤ در پي وخامت اوضاع در مصر، ديپلمات هاي رژيم صهيونيستي، از ترس جان خود، خاك اين كشور را ترك كردند.
¤ منابع فرودگاهي در قاهره از فرار تعداد زيادي از سران، مقامات، بازرگانان، تجار و گردشگران از مصر خبر دادند.
¤ اسلامگرايان مصر، تعرض به نيروهاي ارتش و پليس كه به صفوف مردم پيوسته اند را حرام دانستند.