ا

الَلهُمَ کُن لِوَلیِکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَنِ ، صَلَواتُکَ عَلیهِ وَ عَلی آبائِهِ فی هذِه الساَعةِ وَ فی کُل ساعةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَینًا حَتی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعًا وَتُمَتِعَّهُ فیها طَویلا

۱۳۸۹ اسفند ۷, شنبه

نوام چامسكي: اعراب از آمريكا و اسراييل نفرت دارند

هران - نوام چامسكي متفكر آمريكايي درباره حوادث و رويداد هاي اخير در كشورهاي عربي،گفت:اكنون 80 تا 90 درصد از مردم كشورهاي عربي از آمريكا و اسراييل نفرت دارند.
به گزارش گروه اخبار صوتي و تصويري ايرنا،پايگاه اطلاع رساني القدس العربي روز شنبه،نوشت: اين متفكر آمريكايي در اين مصاحبه كه قبل از كنار رفتن حسني مبارك از قدرت در مصر و وقوع انقلاب در ليبي انجام گرفته،حوادث كنوني را به نوعي با حوادث اروپاي شرقي در سال 1989 شبيه دانسته اما معتقد است كه از برخي جهات شباهتي بين اين دو حادثه نيست.
به اعتقاد چامسكي،در آن زمان گورباچف رهبر شوروي بود و كشورهاي غربي حامي تظاهر كنندگان بودند اما اكنون كشوررهاي غربي تظاهر كنندگان شمال آفريقا را حمايت نمي كنند.
اين متفكر آمريكايي ادامه داد: آنچه در تونس ، اردن ، يمن و مصر به وقوع پيوسته كه متكي بر شجاعت و تاكيد بر تغيير است ما را در شبيه قرار دادن اين حوادث با حوادثي كه در اروپاي شرقي به وقوع پيوست با مشكل مواجه مي كند.
چامسكي افزود: فرانسه به طور كامل بر تونس تسلط داشت و مصر نيز تحت تسلط آمريكايي ها بود و وقوع اين حوادث به طور مستقيم بر منافع آمريكا در اين كشور اثر گذاشته است.
وي خاطرنشان كرد:برخي نظرسنجي ها از سوي موسسه هاي آمريكايي نشان مي دهد كه نفرت از آمريكا در كشورهاي عربي به شدت افزايش يافته و تنها 10 درصد از مردم كشورهاي عربي در مورد ايران نگراني هايي دارند و اين در حالي است كه 80 تا 90 درصد از اعراب،اسراييل و آمريكا را بزرگترين تهديد براي خود مي دانند.
اين تفكر مردم كشورهاي عربي به عملكرد اسراييل و آمريكا بازمي گردد كه به طور قاطع و به گونه اهانت آميزي با رسيدن جامعه عرب به دموكراسي مخالفت مي كنند.
اين متفكر امريكايي در ادامه تصريح كرد: ما مي خواهيم اين مردم تحت سيطره ما باشند و به همين دليل با متحد شدن با ديكتاتورها رضايت مي دهيم تا بر آنان حكومت كنند و ما بتوانيم به اين وسيله از آنان استفاده كنيم .
چامسكي در بخش ديگري از اين گفت و گو، افزود: نتايج برخي نظر سنجي ها بسيار وحشتناك است و به همين دليل اوضاع كنوني در مصر و جهان عرب براي آمريكا مشكل ساز شده است.
وي ادامه داد: اين به معني آن است كه آمريكا از ديكتاتور همپيمان خود فقط تا مدتي كه به نفعش باشد حمايت مي كند پس از آن مجبور مي شود او را كنار بزند و سپس براي انتقال قدرت فراخوان داده و بعد خود را دوستار دموكراسي نشان دهد و سپس سعي مي كند به سرعت اوضاع را به حال گذشته و همانطور كه بود در بياورد و اين همان چيزي است كه اكنون در مصر اتفاق مي افتد.
به گفته چامسكي،اكنون بحران و درگيري بين تظاهر كنندگان و معترضاني كه خواهان دموكراسي هستند از يك سو و استراتژي قديمي بازگشت به حاكميت از سوي ديگر جريان دارد.
وي گفت:نيروهايي كه قدرت را به دست گرفته اند در واقع خواهان دموكراسي واقعي نيستند . آمريكايي ها و اروپايي ها مي ترسند كه دموكراسي در منطقه ايجاد شود زيرا ممكن است موجب استقلال كشورها گردد و امور از سلطه آنان خارج شود. به همين دليل است كه از اسلام افراطي سخن مي گويند. براي مثال آمريكا و كشورهاي اروپايي از اسلام افراطي در مقابل ملي گرايي استفاده مي كنند.
عربستان سعودي داراي رويكرد اسلامي اصولگرا و افراطي است و يكي از نزديكترين متحدان آمريكا به شمار مي رود.غير از اين عربستان مركز ايدئولوژي تروريسم اسلامي است با اين حال از نزديكترين متحدان ما به شمار مي رود و اوباما هم اكنون مبلغ 60 ميليارد دلار سلاح به عربستان فروخته است .
وي در بخش ديگري از سخنانش،گفت: آمريكا در پاكستان نيز كه مركز بزرگ ديگري از تروريسم اسلامي است براي سالهاي طولاني در اسلام گرايي اين كشور دست داشته است.رونالد ريگان رييس جمهور وقت آمريكا به طوركامل از ضياء الحق ديكتاتور پاكستان كه بدترين حكومت را در اين كشور داشت راضي بود . و در زمان وي بود كه سلاحهاي هسته اي در اين كشور توليد شد . دولت آمريكا از راههاي مختلف به طور كامل از اسلام افراطي پشتيباني مي كند و اين اقدام را از طريق تشكيل مدارس تعليم قرآن با حمايت مالي عربستان انجام مي دهد.
اين متفكر آمريكايي همچنين،اظهار داشت:اكنون بيشتر تظاهر كنندگان در مصر را فقرا تشكيل مي دهند و اين درحالي است كه حاكمان منتظرند خشم آنان فرو نشيند و آرام گيرند تا بتوانند اوضاع را به مانند گذشته بازگردانند.
چامسكي در پايان تاكيد كرد:تنها عقل سياسي در جهان كه در هفته هاي اخير از دموكراسي در منطقه سخن گفت رجب طيب اردوغان نخست وزير تركيه بود كه در اين بازي نقش بهتري ايفا كرد.

قدرت ايران با انقلاب‌هاي منطقه رو به افزايش است

خبرگزاري فارس: برخي روزنامه‌هاي مهم آمريكايي و اسرائيلي با اشاره به تحولات منطقه تاكيد كردند كه با انقلاب‌هاي خاورميانه قدرت ايران رو به افزايش گذاشته است.

به گزارش فارس، انقلاب كشورهاي تونس و مصر و ساقط شدن رؤساي جمهور اين كشورها، كه از متحدان غرب در منطقه بودند، دولت‌هاي غربي بويژه آمريكا و همچنين رژيم صهيونيستي را نگران كرده است.

روزنامه آمريكايي «لس‌آنجلس ‌تايمز» در گزارشي با اشاره به تحولات خاوميانه تاكيد كرد كه تنها برنده انقلاب‌هاي مردمي منطقه ايران است.

اين روزنامه آمريكايي، اعزام دو ناو ايراني به آب‌هاي آزاد مديترانه را كه پس از 32 سال از كانال سوئز عبور كردند و در بندري در ساحل سوريه پهلو گرفتند، گواهي بر ادعاي خود برشمرد و نوشت: عبور ناوهاي ايران از كانال سوئز و پهلو گرفتن آن در آب‌هاي سوريه بزرگ‌ترين دليل بر استفاده ايران از تحولات منطقه است در حالي كه در زمان حسني مبارك ايران چنين اقدامي نكرد.

لس‌آنجلس ‌تايمز نوشت: ايران بزرگ‌ترين برنده ناآرامي‌هاي خاورميانه است و اين به دليل اين است كه ايران خود را با كشورهايي كه ديكتاتورهاي خود را سرنگون كردند، همدرد نشان مي‌دهد.

«تغييرات زلزله‌وار عربي به سود ايران و به زيان عربستان سعودي است». اين عبارتي است كه روزنامه نيويورك تايمز در مقاله‌اي به كار برد و اذعان كرد كه تحولات منطقه، به سود ايران و به زيان متحدان آمريكاست.

بنا بر اين گزارش، بر خلاف اينكه فريد زكريا تحليلگر هندي‌الاصل آمريكايي انقلاب‌هاي عربي را «اولين تحرك مردم در قرن 21 خواند» ولي «مايكل سلكمن» تحليلگر امور خاورميانه در روزنامه نيويوك‌تايمز تصريح كرد كه اين تحولات «به سود ايران و به زيان عربستان، متحد آمريكاست».

مايكل سلكمن نوشت كه نظام‌هايي كه دچار زلزله‌ شده‌اند همه متحد آمريكا هستند به طوري كه همه اين كشورها مانند نظام حسني‌مبارك و زين‌العابدين بن علي و علي عبدالله صالح و عبدالعزيز بوتفليقه روساي جمهوري (سابق) مصر، تونس، (كنوني) يمن و الجزاير در جنگ آمريكا عليه تروريسم داراي جنبه مشترك هستند و اين علاوه بر ارتباط و همكاري دائم حكومت‌هاي پادشاهي عربي با آمريكا در همه مسائل است.

در اين گزارش با بيان اينكه حتي نظاميان سودان و ليبي در دوره اخير با آمريكا همكاري كرده‌اند، آمده است كه دولت عمر البشير در سودان در جنگ با تروريسم با آمريكا كاملا همكاري اطلاعاتي كرد؛ معمر القذافي رئيس جمهوري ليبي يكي از سران عربي است كه جنبش‌هاي اسلامي را سركوب كرد و تنها كشوري است كه برنامه‌ هسته‌اي خود را تحويل آمريكا كرد؛ وضعيت براي عربستان سعودي دشوارتر است و از بيم آغاز اعتراضات مردمي طرحي به ارزش 100 ميليارد ريال سعودي آغاز شده است. رياض مي‌ترسد كه در كانون ناامني قرار بگيرد.

بنا بر اين گزارش، همه اين مسائل نشان مي‌دهد كه عربستان تحت فشار است و نفوذ و قدرت ايران افزايش يافته است؛ در حالي كه اين دو كشور براي افزايش نفوذ منطقه‌اي و حتي اسلامي در رقابت هستند.

فريد زكريا تحليلگر هندي‌الاصل آمريكايي نيز در واشنگتن‌پست نوشت، تقريبا يك دهه است كه آمريا دريافته است كه حمايت واشنگتن از رژيم‌هاي ديكتاتوري سبب ايجاد گرايش‌هاي افراطي ديني شده است كه منطقه و آمريكا را تهديد مي‌كند.

همچنين روزنامه اسرائيلي هاآرتص در گزارشي به قلم "اوري شاويت " نوشت: بر خلاف اينكه انقلاب‌هاي عربي موفق شده است كه برخي ديكتاتورها را در منطقه سرنگون كند، ولي در اين ميان خطري هست كه كسي متوجه آن نيست.

اوري در اين مقاله با نام "طوفان تغيير " تصريح مي‌كند كه خطر در افزايش قدرت ايران پس از انقلاب‌هاي عربي است كه قدرت بزرگ خاورميانه مي‌شود.

وي آمريكا را به شكل غيرمستقيم عامل اين امر مي‌داند و تاكيد مي‌كند كه آمريكا با قطع حمايت خود از نظام‌هاي مصر، بحرين، ليبي و تونس در اين امر مقصر است

اعضاي شوراي مركزي مركز راهبردي قرارگاه عمار انتخاب شدند

خبرگزاري فارس: حجت‌الاسلام والمسلمين پناهيان گفت: مقارن ظهر امروز و در آستانه ورود به سي‌وسومين سال پيروزي انقلاب اسلامي اعضاي شوراي مركزي قرارگاه عمار مركز راهبردي جبهه اهل ولاء انتخاب شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمين عليرضا پناهيان در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس افزود: ضرورت همفكري و همكاري نيروهاي فرهنگي فعال در انقلاب و در مقابله با دشمن و استكبار جهاني و فتنه 88 برگزاري جلسات مشترك و خودجوشي را با حضور ايشان فراهم آورد كه به قرارگاه عمار موسوم گرديد.

وي اظهار داشت: امروز با حضور 70 نفر از چهره‌هاي شاخص و فعال فرهنگي و مسئولين مؤسسات فرهنگي در تهران و سراسر كشور، اولين مجمع عمومي قرارگاه عمار برگزار و اعضاي شوراي مركزي برگزيده شدند.
وي يادآور شد:‌ قرارگاه عمار مجمع صاحب‌نظران، انديشمندان و فعالان جبهه فرهنگي انقلاب اسلامي است كه براي تعميق بصيرت جامعه و تحقق منويات مقام ولايت فعاليت خود را آغاز كرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمين پناهيان گفت: قرارگاه عمار كانون فكر و انديشه براي سازماندهي عناصر فعال فرهنگي و سياسي و به دنبال تبيين و پيگيري ديدگاههاي مقام معظم رهبري حضرت آيت‌الله خامنه‌اي و ساماندهي جبهه اهل ولاء و انديشه مي‌باشد.
عضو هيئت مؤسس و برگزيده مجمع عمومي براي عضويت در شوراي مركزي قرارگاه عمار افزود: مركز راهبردي در موضوعات مختلف فرهنگي در آينده كميته‌هايي تشكيل خواهد داد و در اين كميته‌ها وضعيت فرهنگي موجود رصد و اطلاع‌رساني و ارائه طريق و راهبرد خواهد كرد.

حجت‌الاسلام والمسلمين پناهيان يادآور شد: اولين جلسه مجمع عمومي اعضاي شاخص و فعال فرهنگي بر ضرورت ايجاد اين مركز راهبردي تأكيد داشتند و در آينده علاوه بر افراد حاضر در اولين مجمع عمومي اعضاي اين تشكل توسعه خواهد يافت.
وي درباره ملاك انتخاب اعضاي مجمع عمومي اظهار داشت: ملاك انتخاب علاوه بر صلاحيت‌هاي عمومي از جمله اعتقاد و التزام عملي به ولايت مطلقه فقيه و تبعيت از مقام معظم رهبري و ضديت با استكبار جهاني و روحيه‌ دشمن‌ستيزي، حضوري فعال، چشمگير و تعيين‌كننده در مقابله با جريان فتنه سال 88 داشتند.

وي تأكيد كرد: تلاش ما در قرارگاه عمار اين است كه از ايفاي نقش حزبي پرهيز كرده و در اتخاذ انديشه و راهبردهاي فرهنگي و ساماندهي عناصر مؤثر نقش‌آفرين باشد.
حجت‌الاسلام والمسلمين عليرضا پناهيان از توليد راهبرد در عرصه‌هاي فرهنگي و سياسي، هماهنگي نيروهاي فعال در جبهه فرهنگي و سياسي انقلاب، نظارت عمومي و نقد بر عملكرد نهادها و مراكز فرهنگي و سياسي نظام و عموم دستگاههاي حكومتي، بصيرت‌افزايي و نقش آفريني مؤثر و رصد و ديده‌باني در نبرد نرم جبهه فرهنگي استكبار و شناسايي دست‌هاي پيدا و پنهان دشمنان به عنوان برخي موضوعات فعاليت قرارگاه عمار ياد كرد.

وي توضيحاتي بيشتر درباره اهداف قرارگاه عمار را به روزهاي آينده موكول كرد كه متعاقباً منتشر خواهد شد.
در جلسه امروز قرارگاه عمار (مركز راهبردي جبهه اهل ولاء) 15 نفر از اعضاي شوراي مركزي انتخاب شدند كه اسامي آنها به شرح ذيل است:
1- حجت‌الاسلام والمسلمين عليرضا پناهيان (مسئول اتاق فكر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاهها)
2- حجت‌الاسلام والمسلمين مهدي طائب استاد حوزه و دانشگاه
3- مهندس حاج‌ سعيد قاسمي (فعال فرهنگي و مدير مؤسسه فرهنگي ميثاق)
4- وحيد جليلي سردبير ماهنامه راه و عضو جبهه فرهنگي انقلاب اسلامي
5- حجت‌الاسلام والمسلمين محمدمهدي ماندگاري (رئيس هيئت مديره مؤسسه فرهنگي سيره شهدا)
6- دكتر مهدي كوچك‌زاده نماينده مجلس و استاد دانشگاه
7- حجت‌الاسلام والمسلمين حميد رسايي نماينده مجلس و مديرمسئول هفته‌نامه 9 دي
8- نادر طالب‌زاده نويسنده و كارگردان و مجري برنامه راز
9- حاج حسين يكتا دبير سابق ستاد راهيان نور كشور
10- دكتر حسن عباسي رئيس مؤسسه بررسي‌هاي دكترينال امنيت بدون مرز
11- حجت‌الاسلام والمسلمين علي ثمري دبير هيئت مركزي گزينش كل كشور
12- سعيد حداديان مداح اهل بيت
13- حسين الله‌كرم عضو هيئت علمي دانشگاه آزاد اسلامي
14- حجت‌الاسلام والمسلمين روانبخش دبير سياسي نشريه پرتو سخن
15- حسين روشن (مسئول دبيرخانه قرارگاه عمار)
اعضاي هيئت مؤسس قرارگاه عمار نيز عبارتند از: حجج اسلام طائب، پناهيان، ماندگاري، رسايي و دكتر مهدي كوچك‌زاده، مهندس قاسمي، جليلي، مهندس مسعود سلطان‎پور، دكتر عباسي، طالب‌زاده، حداديان، مداحي و يكتا.

۱۳۸۹ اسفند ۴, چهارشنبه

و حالا محاكمه سران فتنه

حضرت امير عليه السلام در خطبه اي ضمن اشاره به برخي از ابعاد يكي از فتنه هاي آن دوران خويش و راه برون رفت از آن، درباره علت سكوت-موقت- خود مي فرمايند «كسي كه ميوه را قبل از رسيدن و در حالي كه هنوز كال و نارس است بچيند مانند كشاورزي است كه در زمين ديگري كشت كرده است» (خطبه5 نهج البلاغه) حضرت امير(ع) در اين كلام كه مانند همه بيانات ايشان «حكيمانه» و راهگشاست، از يكسو سكوت خود را «موقت» معرفي مي كنند و از سوي ديگر با توجه به غبارآلودگي فضا كه باز هم به قول ايشان يكي از ويژگي هاي فتنه است، بازگو كردن واقعيت ها را به فرو نشستن غبارها و آشكار شدن واقعيت ها براي همگان موكول مي فرمايند. اين سخن هم از آن امام بزرگوار است كه «فتنه ها وقتي از راه مي رسند شبهه مي آفرينند و با حق شباهت دارند ولي هنگامي كه پشت مي كنند-پايان مي پذيرند- حقيقت آنگونه كه هست آشكار مي شود.(خطبه93نهج البلاغه)
فتنه 88 نيز اگرچه ابعادي گسترده تر از تمامي فتنه هاي 3 دهه اخير داشت و تمامي دشمنان ريز و درشت اسلام و انقلاب از داخل و خارج كشور در آن حضور مستقيم و بي پرده داشتند ولي از قاعده ياد شده مستثنا نبود و دقيقاً با همان فرمول كه اميرمومنان(ع) ارائه فرموده اند انطباق داشت. سران داخلي فتنه با مديريت بيروني و بي پرده مثلث آمريكا، اسرائيل و انگليس در حالي به صحنه آمده بودند كه در آغاز پرچم اسلام و امام و انقلاب را در دست داشتند! «علي زمان» اما- كه خدايش به ظهور مراد غايبمان(ع) متصل گرداند- بلافاصله «نيزه داران معاويه» را شناخت. همان ها بودند كه در «بدر» با قرآن و رسول خدا(ص) جنگيده بودند و اكنون در «صفين» زير پاره هاي قرآن سنگر گرفته و با شمشير آخته به قرآن ناطق تاخته بودند! فضا، ولي، مه آلود و غبارگرفته بود و همگان را چراغ مه شكن و نگاه غبار شكاف نبود. آنان كه بصيرت بيشتري داشتند، خروش برداشتند كه حراميان را مهلت ندهيد، «علي زمان» اما كه درايت از اميرمومنان(ع) به ارث برده بود، همان سخن حكيمانه مولاي متقيان را بركام دل مي سرود «كسي كه ميوه را قبل از رسيدن و در حالي كه هنوز كال و نارس است بچيند، مانند كشاورزي است كه در زمين ديگري كشت كرده است» هشدار مي داد كه مبادا به غفلت در زمين دشمن به بازي گرفته شويد! او جرج سوروس صهيونيست را مي ديد كه پارچه اي وام گرفته از رنگ سبز جين شارپ- همان كاخ سبز معاويه- را به خاتمي سپرده است تا «سبزي» آن را به «گنبد سبز» رسول خدا(ص) تشبيه كرده و بر گردن موسوي- همان اشعث بن قيس كه با يهوديان پيمان پنهان داشت- بيندازد و ننگ وطن فروشي و خيانت را به فريب «رنگ» هموار كند. توده هاي عظيم مردم كه در مكتب امام راحل(ره) و خلف حاضر او بصيرت آموخته و در كوران فتنه هاي پيشين آبديده شده بودند، به وضوح مي ديدند كه فرعونيان، با نفوذ به ميان قوم موسي، بار ديگر «گوساله سامري» را به رقص آورده اند، اما هنوز بودند كساني كه در فضاي گرگ و ميش فتنه، «گرگ»ها را به تمام قد تشخيص نداده بودند. جلودار اين همه را مي ديد، در خشت خام و عجب آن كه برخي از خواص در آينه صاف هم نمي ديدند. و اين فاصله پرناشدني ميان «ولي فقيه» با ديگران است. جلودار بايد صبر مي كرد تا بقيه از راه ماندگان هم برسند. مانند مولايش و مولايمان حضرت امير مؤمنان(ع) كه با تحمل خار در چشم و استخوان در گلو، بصيرت افزايي ديگران را دنبال مي فرمود.
«فتنه» هرچه از نقطه آغاز خود فاصله مي گرفت، به علت برخورد با بصيرت رهبر و هوشياري مردم، چهره واقعي خود را بيشتر نمايان مي كرد و از سوي ديگر دشمنان بيروني كه به گواهي اسناد موجود و شواهد آشكار، مديريت فتنه را برعهده داشتند، با مشاهده حركت هوشمندانه امام و امت، «تاب مستوري» از دست داده و هر روز پرده ديگري از چهره نفرت انگيز خود و فتنه گران را به ناچار فرو مي انداختند. اهانت به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله عليه السلام، نفي وجود مبارك حضرت صاحب الزمان(عج)، پاره كردن عكس حضرت امام(ره)، شعار به نفع رژيم صهيونيستي در روز قدس كه با ديكته دو روز قبل سايت وزارت خارجه اسرائيل صورت پذيرفت، شعار به نفع آمريكا در روز مبارزه با استكبار جهاني و... سرانجام ماجراي 25 بهمن كه آشكارا با اشاره- كه نه- با دستور مستقيم و مشترك آمريكا، اسرائيل و انگليس تدارك شده و به اعتراف صريح «جو بايدن» معاون رئيس جمهور آمريكا در روز 23 بهمن - 12 فوريه- در سنا و تاكيد سايت وزارت خارجه اسرائيل- 24 بهمن/13 فوريه- هدف اصلي آن اعتراض به حمايت جمهوري اسلامي ايران از مردم مصر بود و همگان ديدند كه دقيقا چنين بود و براي ديرباورترين افراد- عمدتا از خواص- نيز كمترين ترديدي درباره هويت واقعي سران فتنه باقي نگذاشت.
حالا ديگر، محاكمه سران فتنه در دادگاه افكار عمومي پايان پذيرفته است و ارتكاب دهها جنايت از سوي آنان، نظير «ستون پنجم دشمن بيروني»، «وطن فروشي»، «مفسد في الارض»، «قاتل مردم بي گناه كوچه و بازار» و... در افكار عمومي مردم با اسناد و دلايل غيرقابل انكار به اثبات رسيده است و اكنون، نوبت محاكمه آنان در دستگاه قضايي كشور است.
ديروز از يك سو دادستان كل كشور بر محاكمه قريب الوقوع سران فتنه تاكيد كرد و از سوي ديگر جرج سوروس، در مصاحبه اي پراضطراب، نگراني شديد و عميق خود و دوستان آمريكايي و اسرائيلي خويش را از محاكمه آنان ابراز داشت.
سران فتنه اگرچه مرده اند و به قول «زئيف شف» ژنرال بازنشسته و استراتژيست كهنه كار رژيم صهيونيستي «چوب هايي هستند كه سوخته و به ذغال تبديل شده اند» و هر چند ننگ خيانت و جنايت را براي هميشه بر پيشاني خود دارند ولي محاكمه علني آنان به دلايل گوناگون يك ضرورت غيرقابل اجتناب است كه پاسخ به خواست توده هاي عظيم مردم، برملا شدن مستند روابط پنهان و آشكار آنان با سرويس هاي اطلاعاتي آمريكا، اسرائيل و انگليس، تبديل ماجراي فتنه و ابعاد آن به يك سند محكم تاريخي براي عبرت وطن فروشان و آگاهي نسل هاي آينده و مخصوصا كمك به مردم انقلابي مصر، تونس، يمن، اردن، بحرين، ليبي، عربستان و ساير ملت هاي مسلمان براي شناخت توطئه ها و فتنه هاي مشابهي كه احتمالا از سوي سرويس هاي اطلاعاتي بيگانه براي مقابله با انقلاب اسلامي و نوپاي آنان تدارك ديده خواهد شد و اين فقره اخير مخصوصا در شرايط كنوني خدمت بزرگي به ملت هاي در حال انقلاب منطقه خواهد بود. نگراني عميق و رسما اعلام شده جرج سوروس و ساير مقامات آمريكايي و اسرائيلي از محاكمه سران فتنه نه به خاطر ادامه حيات سياسي آنان، بلكه وحشت از افشاي برخي روابط پنهان مانده سران فتنه با سرويس هاي اطلاعاتي بيگانه و برملا شدن چرخه ارتباطي و زد و بندها و بده بستان هاي آنان با افراد و حلقه هايي است كه تاكنون برملا نشده است و هنوز به حيات انگلي خود ادامه مي دهند.
و اما، علاوه بر ضرورت غيرقابل ترديد محاكمه سران فتنه، لازم است كه؛
اولا؛ تمامي مراحل اين محاكمه به صورت علني انجام گرفته و بدون سانسور و به صورت زنده از سيماي جمهوري اسلامي ايران پخش شود.
ثانيا؛ بدون دغدغه وقت، تمامي موارد جرم همراه با مستندات آن در دادگاه ارائه شده و به متهمان نيز مانند معمول و به روال جاري در دستگاه قضايي كشور، وقت آزاد و فرصت فراوان داده شود تا هر چه در چنته دارند بيرون بريزند. چرا كه مطابق فرمول مشترك و ديكته شده «جرج سوروس، جين شارپ و ريچارد رورتي» سران فتنه از تن دادن به قانون اكيداً منع شده اند و بر پايه دستورالعملي كه طراحان كودتاهاي مخملي نظير «هابر ماس» و «تيمورتي اش» در ملاقات حضوري با فتنه گران به آنان ديكته كرده اند سران فتنه در صورت اجبار به پاسخگويي- نظير حضور در دادگاه- به طفره رفتن توصيه شده اند.
و بالاخره، كيهان آمادگي دارد به عنوان عضوي از خيل عظيم مردم شريف و پاكباخته ايران اسلامي و در صورت امكان به نمايندگي دادستان در دادگاه حضور يافته و با ارائه اسناد و مدارك غيرقابل ترديد و عمدتا برگرفته از خود فتنه گران، ابعاد خيانت و جنايات آنان و مخصوصا ماموريت آنها از سوي سرويس هاي اطلاعاتي آمريكا و انگليس و اسرائيل را در ميدان ديد افكار عمومي به چالش قانوني كشانده و اثبات كند.
حسين شريعتمداري