ا

الَلهُمَ کُن لِوَلیِکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَنِ ، صَلَواتُکَ عَلیهِ وَ عَلی آبائِهِ فی هذِه الساَعةِ وَ فی کُل ساعةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَینًا حَتی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعًا وَتُمَتِعَّهُ فیها طَویلا

۱۳۸۸ خرداد ۳, یکشنبه

اولین نطق رادیویی احمدی نژاد

محمود احمدی‌نژاد کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری طی سخنانی که بعد از ظهر امروز در برنامه رادیویی پخش ‌شد، با اشاره به توانمندی ملت ایران در سه مقطع بزرگ تاریخی گفت: پایه‌گذاری تمدن بشری که امروز همه صاحب نظران به آن اعتراف می‌کنند و پایه‌گذاری فرهنگ اسلامی و شکل‌دهی به انقلاب اسلامی از مقاطعی است که ملت ایران توانمندی خود را در آن نشان داد.

وی با اشاره به حضور خود در عرصه انتخابات در سال ۸۴ اظهار داشت: در ۴ سال گذشته یک احساس عمومی در میان ملت ایران شکل گرفته بود که کشور از مسیر اصلی خود فاصله گرفته و پس از آنکه بررسی کردیم، دیدیم که این شرایط به دلیل دو عنصر بوجود آمده است.

احمدی‌نژاد افزود: یکی از آن دو عنصر فاصله گرفتن از آرمان‌های ملت بزرگ ایران بود؛ دیدیم که آرمان‌های تاریخی ملت ایران و ارزش‌های ذاتی آن به کنار رفته بود. دوم فاصله گرفتن از مردم بود، مردمی که در طول تاریخ همواره صحنه‌گردان عرصه‌ها بود؛ معتقدم هر دوی این عناصر از یک جنس بودند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه باور داشتیم ملت ایران همواره خوب بودند و نقش خود را خوب ایفا کردند، خاطرنشان کرد: هرگاه دچار نقطه ضعفی شده‌ایم به دلیل مدیریت مدیران ناشایست بوده و تاریخ نشان داده است که هر گاه مدیران توانمند در عرصه‌های برجسته حضور پیدا کرده‌اند ملت ایران شایستگی‌های خود را به خوبی نشان داده است.

وی به وضعیت ۴ سال گذشته کشور اشاره کرد و گفت: باید دید که آن زمان فضای عمومی کشور در چه شرایطی بود؛ اعتماد و خودباوری ملت که عنصر اصلی عزت ملت ایران است در آن زمان در نقطه حضیض قرار داشت و دشمنان بشریت تحقیر و ناتوانی را به ملت ایران تحمیل می‌کردند.

احمدی‌نژاد با تاکید بر اینکه در آن زمان در حوزه اقتصادی بیش از ۱۵۰۰ بنگاه اقتصادی در نقطه بحرانی بودند، اظهار داشت: در آن زمان فاصله طبقاتی رو به افزایش بود و کمتر نوآوری داشتیم و رشد اقتصادی کشور در خور توانایی ملت ایران نبود تا جایی که فعالیت‌های سازندگی کشور در معرض رکود قرار داشت.

رئیس‌جمهور ایران اسلامی در ادامه گفت: در سیاست داخلی اختلاف و برخورد وجود داشت و اینکه مسائل کوچک به سرعت به مسائل ملی تبدیل می‌شد و نیز فضای کشور فضای عدم آرامش بود، با آن مواجه بودیم.

وی با اشاره به سیاست خارجی‌ کشور پیش از روی کار آمدن دولت نهم اظهار داشت: یک جریان برای هضم ملت ایران در مناسبات ظالمانه جهانی در آن زمان فعال بود و کار به جایی رسید که قدرت‌های خارجی ملت ما را مستقیم خطاب قرار می‌دادند که می‌خواهیم ریشه ملت ایران را نابود کنیم.

احمدی‌نژاد با تاکید بر اینکه در آن مقطع به ملت ایران توهین می کردند و ملت ما را محور شرارت نامیدند، خاطرنشان کرد: این در حالی بود که ملت ایران هشت سال تهاجم قدرت‌های ظالم را دفاع کرد و هزاران نفر از عزیزانش را در خاک و خون دید. از این رو متهم به بی‌فرهنگی می شد و آنقدر علیه ملت ایران گستاخی کردند که در سعدآباد قرارداد ظالمانه و یکجانبه‌ای را به ملت ایران تحمیل و در پاریس تکمیل کردند.

وی با اشاره به اینکه در آن شرایط همه تاسیسات هسته‌ای مان را پلمپ کردند و خواستار تعطیلی فعالیت‌های دانشگاهی ما شدند، یادآور شد: برخی در داخل حرف ظالمانه آنان را تکرار می‌کردند تا جایی که می‌گفتند دوران انقلاب به سر رسیده و آرمان‌های امام را باید در کتاب‌ها جستجو کرد. از این رو برای من روشن بود که روح ملت بزرگ ایران چنین تحریف تاریخی را تحمل نخواهد کرد و تصمیم گرفتم در این عرصه حضور پیدا کنم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری استقبال گسترده مردم از شعار عمیق و بلند “می‌توانیم “‌ را پاسخی مناسب و مهر تائیدی بر باور عمیق خود عنوان کرد و اظهار داشت: عمیقا به توانمندی و ارزش‌های ملت ایران باور داشتم و شعار “ما می‌توانیم ” جلوه عظمت ملت ایران بود.

احمدی نژاد با بیان اینکه در چهار سال گذشته سنگین‌ترین دوران سیاسی صد سال گذشته را پشت سر گذاشتیم، تاکید کرد: در این مدت سنگین‌ترین فشارها را بر ایران وارد کردند و شاهد سنگین‌ترین تحریم ملت ایران بودیم اما باید دید که امروز باتمام شرایط کجا هستیم و دستاورد این چهار سال چگونه بوده است.

وی تصریح کرد:‌ امروز در عرصه فرهنگ عمومی امید و نشاط در اوج است و شاهدیم که خودباوری ملی در سطح بالایی در کشور وجود دارد.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه امروز فضای عمومی دارای آرامش روحی و در عین حال عزت‌مندی نفس است، خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی در بخش اقتصادی به ثبات نسبی رسیده‌ایم و شاهد یک رشد فزاینده ثابت هستیم. این در شرایطی است که بلوک‌های سرمایه‌داری امروز در التهاب به سر می‌برند.

رئیس جمهور در ادامه سخنان خود به مقایسه برخی اقدامات و دستاوردای دولت نهم نسبت به سایر دولت‌ها پرداخت و گفت: ظرفیت تولید فولاد قبل از دولت نهم ۱۰ میلیون تن در هر سال بئژود که اکنون به ۱۷ میلیون تن در سال رسیده است.

وی افزود: در ابتدای دولت نهم تولید سیمان ۳۴ میلیون تن بود که امروز این ظرفیت به ۶۴ میلیون تن رسیده است. در حوزه پتروشیمی تا پیش از این ظرفیت‌مان ۲۳ میلیون بود که در طول این ۴ سال به ۲۶ میلیون تن رسیده است.

کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: در تولید مس ۱۷۸ هزار تن تا پیش از دولت نهم تولید می‌شد که امروز به ۲۶۰ هزار تن رسیده و ظرفیت آلومینیوم که در گذشته ۲۱۸ هزار تن بود در این ۴ سال به ۴۵۰ هزار تن رسیده است.

وی با اشاره به صادرات غیرنفتی در دولت نهم خاطرنشان کرد: صادرات غیرنفتی به بیش از ۳ برابر میزان خود در دولت‌های گذشته رسیده است.

احمدی نژاد با اشاره به اینکه در سال ۸۳ در طول یک سال ۳ هزار و ۵۰۰ مقاله به ثبت می‌رسید، اما در سال ۸۷ فقط در وزارت علوم این تعداد به ۱۳ هزار و ۵۰۰ می‌رسیده است، اظهار داشت: اختراعات در طی ۲۷ سال قبل از دولت نهم ۴ هزار و ۶۰۰ مورد بود که در این چهار سال به ثبت بیش از ۲۰ هزار اختراع رسیده است.

وی با تاکید بر اینکه در عرصه‌های علمی از جمله فنآوری هسته‌ای، ساخت ماهواره، سلول‌های بنیادی و نانوتکنولوژی امروز جز چندین کشور برتر جهان هستیم، افزود: در حوزه آبادانی در تمامی کشور بیش از ۳ برابر گذشته کار شده است.

احمدی‌نژاد ادامه داد: زمانی که دولت را تحویل گرفتیم، ۳میلیون بیکار داشتیم که امروز ۸۰۰ هزار بیکار کاهش یافته است و نرخ بیکاری از ۹۱ /۱۲ به حدود ۱۰ درصد امروز کاهش پیدا کرده است.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به اقدامات دولت نهم در عرصه مصرف بنزین اشاره کرد و گفت: مصرف بنزین در اقدامی انقلابی تا حدود زیادی اصلاح شد.

احمدی نژاد در ادامه با اشاره به موقعیت کشورمان در حوزه سیاست خارجی تاکید کرد: در این چند سال در حوزه سیاست خارجی انقلابی رخ داد؛ در حالی‌که امپراطور سلطه در کنار مرزهای ما بود، دائما تهدید به براندازی و نابودی ملت ایران می‌کرد اما امروز این فشارها از موضع اقتدار ملت ایران برای همیشه از میان برداشته شده است و کسانی که دیروز با چماق علیه ملت ایران می‌خواستند ما را به تسلیم وادار کنند، خود را نیازمند ملت ایران می‌بینند.

وی با تاکید بر اینکه جایگاه ملت ایران در جهان جایگاهی شایسته است، خاطرنشان کرد: امروز در میان ملت ما احساس عزت و غرور ملی در نقطه اوج و ملت ایران مورد عزت است.

احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه امروز راه برای مشارکت همگانی هموار شده است، افزود: ایستادگی، شجاعت و خودباوری ملت ایران برای همگان نمایان شده است و امروز ایران اسلامی به عنوان منادی صلح و برادری شناخته می‌شود.

احمدی‌نژاد کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه اولین برنامه انتخاباتی خود که از رادیو سراسری پخش می‌شد با بیان اینکه امروز معلوم شده که ملت ایران، ملت تمدن‌ساز است، تصریح کرد: امروز توانستن ملت ایران یک بار دیگر به جهان اثبات شده، ولی این توانستن به معنای آن نیست که به نقطه پایان رسیده‌ایم بلکه هنوز در آغاز راه، یعنی در مرحله احیای خودباوری و اعتماد به نفس ملی و یک تصمیم و عزم عمومی برای حرکت در این راه هستیم.

احمدی‌نژاد افزود: امروز باور این است که ملت ایران ظرفیت‌های عظیم و بی‌پایانی دارد که در طول انقلاب اسلامی و حتی ۴ سال گذشته تنها بخش کمی از آن در عرصه‌های ملی و بین‌المللی جاری شده است.

وی با بیان اینکه در این دوره معلوم شد که ملت ایران برای کارهای بزرگ و بزرگتر آماده است، تصریح کرد: معلوم شد که این ملت می‌تواند و باید بتواند و معلوم شد آینده از آن ملت ایران و ملت‌های مظلوم است.

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه معلوم شد که توانمندی ملت ایران موجب غرور و عزت تمام ملت‌هاست، به ذکر خاطره‌ای در این خصوص پرداخت و گفت: وقتی ماهواره امید به فضا پرتاب شد در همه جهان غلغله شده و همه ملت‌ها و مردم عادی دنیا این اتفاق را به یکدیگر تبریک می‌گفتند چرا که ملت ایران را پرچم‌دار انسانیت، صلح و برادری و راه ملت ایران را راه نجات از بن‌بست مادی امروز دنیا می‌دانند.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه ماهواره امید ایران، امید را در دل همه ملت‌ها روشن کرد، افزود: امروز باور داریم ملت ایران می‌تواند در جهان نقش‌آفرینی کند که این نقش‌آفرینی لازمه ساختن کشورمان ایران است ضمن اینکه لازمه نقش‌آفرینی در جهان نیز ساختن کشورمان است یعنی نقش‌آفرینی در جهان و ساختن کشورمان ایران، در یک راستا و لازم و ملزوم یکدیگر هستند.

وی با تاکید بر اینکه امروز شرایط برای تصمیمات بزرگ و جهش‌های بزرگ‌تر آماده شده است اظهار داشت: امروز در آستانه اتخاذ تصمیمات بزرگتر قرار داریم و باید دست به دست یکدیگر بدهیم چرا که شرایط امروز یک سکوی پرش برای ایران است و با شناخت بهتر و کامل‌تر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ملت ایران می‌توانیم راه عزت و بزرگواری را ادامه دهیم.

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه البته این گفته‌ها بدان معنا نیست که در این راه مشکل و مانع وجود ندارد، خاطرنشان کرد: مشکل و مانع و نقطه ضعف فراوان است اما مهم اراده ملت ایران برای غلبه و فتح قله‌های بلندتر است.

احمدی‌نژاد تاکید کرد: باور من این است که این اراده در ملت ما متجلی است و باید خود را برای کارهای بزرگ و بزرگ‌تر آماده کنیم.

وی با بیان اینکه همواره در برابر حرکات ملت بزرگ، کارشکنی، بداخلاقی و دشمنی از درون و بیرون وجود دارد، ادامه داد: اگر اراده ملی این بداخلاقی‌ها، کارشکنی‌ها و دشمنی‌ها را از صحنه کشور به کنار بگذارد قطعا سرعت کمال جوی ملت ایران روزافزون و مضاعف خواهد شد.

این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرط پیروزی را ایمان به خدا و ایمان به ظرفیت‌های بزرگ و توانمندی‌های ذاتی ملت ایران عنوان کرد و گفت: ظرفیت‌های عظیم ملت ایران می‌تواند نه تنها برای سرزمین ایران که برای همه جهان نور، روشنی، صلح و برادری را به ارمغان بیاورد.

احمدی‌نژاد در ادامه سخنان خود از ملت بزرگ ایران به خاطر همه بزرگواری‌ها، خوبی‌ها، تحمل‌ها و همراهی‌ها تشکر کرد و گفت: اعتقاد ما این است که عضو خانواده بزرگ ایران بودن، بزرگترین و بالاترین افتخار است و فرزندان ملت ایران باید با عشق به ایران و با عشق به آرمان‌ها و ارزش‌های متعالی ملت ایران و امید به آینده روشن، عزم خود را برای ساختن ایران، دوستی و تعالی جزم کنند.

وی همچنین با بیان اینکه به عنوان فرزند ملت ایران از همه اقشار کشور صمیمانه تشکر و به آنها عرض ارادت می‌کنم، افزود: در این دوره به تمام نقاط ایران سرکشی کرده و از نزدیک با همه اقوام و اقشار گوناگون و مردم گفتگو و عرض ارادت کرده‌ام.

کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه به نقش ویژه زنان و جوانان در تعالی ملت ایران تشکر کرد و گفت: امروز مانند همیشه زنان ایرانی کانون محبت و کانون تزریق شجاعت و بزرگواری به کام جان ملت ما و جوانان ما هستند و این زنان مظهر ایستادگی، صبر و دلسوزی‌اند.

احمدی‌نژاد همچنین از جوانان کشور که بخش وسیعی از افتخارات ملت ایران مرهون خودباوری و تلاش و فداکاری آنان است، تشکر کرد و گفت: از مردان والامقام و شجاع ایران که ایستاده‌اند و برای خانواده، ملت و ارزش‌ها تلاش می‌کنند نیز صمیمانه تشکر می‌کنم.

وی همچنین از روستاییان و عشایر که برای ساختن، تولید، خدمت و دفاع از ایران همواره در خط مقدم بوده‌اند و همچنین از همه اقوام که اجزای ذرین و درخشان فرهنگ و تمدن ملت ایران هستند تشکر و قدردانی کرد.

کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین در بخش پایانی سخنان خود از تمام اقوام ایرانی اعم از آذری، کرد، لر، عرب، بلوچ، لک، گیلک، ترکمن و فارس و تک تک آحاد ملت از کوچک و بزرگ به عنوان خادم ملت ایران تشکر کرد و با بیان اینکه ما مدیون ملت ایران و بزرگواری‌های آنان هستیم افزود: همه با هم با توکل بر خدا و عشق به امام عصر به سوی ایرانی آبادتر، پیشرفته‌تر، عزیز‌تر و سربلندتر و جهانی سرشار از عدالت، امنیت، عشق و برادری پیش می‌رویم.

هیچ نظری موجود نیست: