وي ملت ايران را ملتي بزرگ و تمدنساز دانست كه هر مقطع از تاريخ سرشار از صحنههاي عزت، عظمت و خلق تمدن توسط اين ملت است.
احمدينژاد با اثرگذار دانستن ملت ايران اظهار داشت: ما ميتوانيم ملت ايران را در بالاترين قلههاي تمدن بشري مشاهده كنيم؛ ما در اين راستا از ابتدا به عظمت و توانمندي ملت ايران اعتقاد داشتهايم.
وي افزود: ملت ايران در پايهگذاري تمدن بشري، در مقطع انتخاب اسلام به عنوان راه متعالي و در مقطع پيروزي انقلاب اسلامي همواره نقش كليدي ايفا كرده است و همواره نقش هدايت ملتها براي خروج از سلطه قدرتهاي ضد بشر را ايفا كرده است.
كانديداي انتخابات رياست جمهوري، انقلاب اسلامي ايران را حركتي از عمق فطرت الهي انسان و براي نجات همه بشريت دانست و گفت: انقلاب اسلامي آغازگر برهم زدن همه معادلات ظالمانه بوده است و در اين واقعه يك بار ديگر هويت، توانمندي و عظمت ملت ايران در منظر جهانيان قرار گرفت و در طول اين سي سال انقلاب اسلامي ايران خدمات فراواني به جامعه بشري عرضه كرد.
وي افزود: بعد از 25 يا 26 سال از پيروزي انقلاب اسلامي يك احساس عمومي در ملت ما شكل گرفت كه انقلاب از مسير اصلي دور شده و حركت به سمت قله نيست؛ اين مسئله 2 عامل داشت، يكي فاصله گرفتن از آرمانها و ديگري فاصله گرفتن از ملت.
احمدينژاد تصريح كرد: هنوز يادمان نرفته كه در فضاي كشور و جبهه استكبار چه حوادثي اتفاق افتاد؛ چراكه ملت ايران همواره ملتي آرماني و پاك بوده و در انجام وظايف آرماني خود هيچ گاه كوتاهي نكرد و تاريخ گواهي ميدهد هر گاه مديران انقلابي و مردمي بر مصدر امور بودهاند اين ملت شكوفا شده است و در هر مقطعي كه مديران ناهمرنگ و فاصله گرفته از ملت و آرمانها در مصادر قدرت بودند، آن مقطع دوران سرخوردگي استعداد و تواناييهاي ملت بوده است.
احمدينژاد با اشاره به فضاي پنج سال قبل و اينكه اعتماد به نفس ملي به حداقل خود رسيده بود، گفت: در آن ايام قدرتها قصد تحقير ملت ما را داشتند و بعضيها ضعف، ترس، دلدادگيها و شل بودن خود را به ملت ايران منتسب كردند.
وي افزود: در آن ايام بيش از 1500 بنگاه بزرگ اقتصادي در نقطه بحران قرار داشته و روزانه دهها و صدها اعتراض و تظاهرات جريان داشت، رشد توليد اقتصادي در پايينترين نقطه بود و فعاليتهاي عمراني كشور راكد شده بود و بيش از 3 ميليون بيكار داشتيم كه عمدتا از جوانان بودند .
رئيسجمهور تصريح كرد: در حوزه سياست داخلي نيز درگيري، ترويج كينهورزي، دستهبندي ملت، تحقير ملت، به رخ كشيدن ادعاهاي ديگران و كوچك شمردن عظمت ملت ايران امري رايج بود؛ يك مسئله شخصي و گروهي را با فشار تبليغاتي تبديل به مسئلهاي ملي ميكردند و اين تبديل به يك كار روزمره شده بود و نشاط عمومي در معرض تخريب جدي بود.
وي با اشاره به سيل مهاجرت به خارج از كشور پيش از دولت نهم اظهار داشت: فقط در يك نمونه در يك سال بيش از 125 هزار متخصص كشورمان فقط به آمريكاي شمالي مهاجرت كرده بودند.
احمدينژاد ادامه داد: در سياست خارجي نيز كار به جايي رسيده بود كه عدهاي با شعار تنشزدايي ميخواستند آرمانهاي ملت ايران را در نظام استعمار و مناسبات يك سويه آنها حذف كنند؛ در همين كشور مقاله نوشتند كه دوره انقلاب و استقلال خواهي به سر رسيده و بايد در مناسبات جهاني جايگاهي كه ديگران برايمان تعريف كردهاند را بپذيريم.
رئيسجمهور خاطرنشان كرد: در آن زمان يكي از نمادهاي وادادگي مسئله هستهاي بود. موضوع هستهاي ايران فقط يك مسئله تكنولوژيك و فنآوري نبود بلكه در آن بحث استقلال و عظمت ايران مطرح بود اما آنها به بهانه تنشزدايي قدم به قدم عقبنشيني كردند تا جايي كه دشمنان گستاخانه فهرست توقعات خود را بيشتر ميكردند. در سعد آباد قراردادي ننگين و يكطرفه را تحميل كردند و گفتند همه فعاليتهاي هستهاي و حتي آزمايشگاهها و رشتههاي دانشگاهي بايد تعطيل شود و جلوتر از آن آقاي بلر در مصاحبهاي گفت ما ميوه عراق را در سعد آباد به دست آورديم.
در حالي كه هزاران نفر دانشجويان حاضر در سالن شهداي هفت تير شعار مرگ بر سازشكار سر داده بودند، احمدينژاد اظهار داشت: آنها گام اول خود را افغانستان، گام دوم را عراق و گام سوم خود را ايران براي اشغال ميدانستند و آنقدر گستاخ شده بودند كه بوش چند بار به صراحت اعلام كرد كه ميخواهيم ايران را اشغال كرده و ريشه اين ملت را بخشكانيم.
احمدينژاد ادامه داد: همه اينها در شرايطي اتفاق افتاد كه ديپلماسي "تنشزدايي " حاكم بود. در افغانستان با آنها همراهي شد اما گفتند ايران تروريسم است، در عراق با آنها همكاري شد اما گفتند ايران محور شرارت است و در آن دوران 15 بار براي حمله به ايران آرايش نظامي گرفتند و جنايتكاران بزرگ تاريخ حتي ملت ايران را به حمايت از تروريست و نقض حقوق بشر متهم كردند.
وي تصريح كرد: درست در زماني كه بيشترين جنگ رواني از جانب آنها به راه افتاده و در داخل نيز بعضيها بيشترين همراهي و تمكين را با آنها ميكردند ملت ايران با شناخت و دلبستگي به آرمانهاي انقلاب و توانمنديهاي خود به صحنه آمده و شعار بلند "ما ميتوانيم "را سر دست گرفته و حركت كردند و همه اقشار ملت بزرگ ايران نيز همراهي كردند.و همين استقبال گسترده ملت از توانستن، باعث شد عرصه سياسي كشور متحول شود.
* برخي در اوج جنگرواني دشمن گوجهفرنگي را به مسئله اصلي كشور تبديل كردند
احمدينژاد زمان استقرار دولت نهم در طول چهار سال گذشته را يكي از سختترين، مهمترين و حساسترين مقاطع سالهاي پس از انقلاب دانست و با اشاره به فشار خارجيها در طول اين چهار سال گفت: آنها چهار قطعنامه صادر كردند و براي بستن راه اقتصادي كشور تلاش كرده و گمان ميكردند با فشار اقتصادي، نظامي، تبليغاتي و سياسي ميتوانند ملت ايران را به زانو دربياورند.
وي با بيان اينكه از داخل كشور هم تحت شديدترين فشارها بودهايم، افزود: درست در اوج فشارهاي دشمن در موضوع هستهاي و درست در مقطعي كه دشمن ميخواست اينگونه القاء كند كه اوضاع اقتصادي در هم ريخته و تحت تاثير فشارهاي ناشي از تحريم ملت ناراضي است، درست در همان هنگام ديديد كه بعضيها موضوع گوجه فرنگي را به مسئله اصلي كشور تبديل كردند و در حقيقت آنها بيشترين همراهي را با طراحي دشمن انجام دادند و جنگ رواني دشمن را به فارسي ترجمه كردند.
احمدينژاد ادامه داد: مهمترين دستاورد اين دوران بازيابي خودباوري و اعتماد به نفس ملت ايران است كه ميبينيم كه اكنون بالاترين درجه اعتماد به نفس و خودباوري در انديشه و عمل ملت ايران جاري است.
وي با اشاره به چكيدهاي از دستاوردهاي دولت نهم گفت: در زمينه اقتصاد در اين دوره حداقل معادل سه برابر دوران قبل كار و تلاش انجام شده است و دربرخي بخشها اين دستاوردها بيش از 10 برابر است.
رئيسجمهور با بيان اينكه براي ارزيابي عملكرد يك دولت، تنها راه، مقايسه عملكرد است و الا مشكل و ضعف هميشه بوده است، اظهار داشت: در اين دوران براي اولين بار در كشور ما هيمنه تحريم در هم شكست؛ آنها گفته بودند كه ميخواهيم با تحريم اقتصاد ايران را متزلزل كنيم اما حالا ميبينيم كه امروز اقتصاد ايران متزلزل است يا اقتصاد آنها. ميبينيم كه امروز جبهه استكبار در التهاب سنگين اقتصادي قرار دارد اما در اقتصاد ايران ثبات نسبي و حركت رو به رشد در جريان است؛ كارخانجات فولاد در همه دنيا با كاهش توليد مواجه شدهاند اما ظرفيت توليد فولاد كه 10 ميليون تن بود، 7.7 ميليون تن افزايش يافت .
احمدينژاد با اشاره به دستاوردهاي علمي، فني و اختراعات در دولت نهم گفت: تعداد توليد مقالات علمي در يك سال از 3 هزار و 500 مقاله به بيش از 20 هزار مقاله رسيد و تعداد 4 هزار و 600 اختراع در طول 25 سال ، در كمتر از 4 سال به 20 هزار اختراع رسيد؛ در عرصه هستهاي هم ديديم كه علاوه بر حفظ استقلال ايران؛، كشورمان خود را به جمع 7 يا 8 كشور دارنده اين تكنولوژي دانست و در نانوتكنولوژي و بيوتكنولوژي جزء چهار يا پنج كشور برتر جهان هستيم و در هوافضا در نقطه بالا قرار داريم.
احمدينژاد افزايش ظرفيت دانشگاهها را ظرف 4 سال بيش از 70 درصد و تحصيلات تكميلي را 3 برابر عنوان كرد و اظهار داشت: در يك حركت انقلابي مصرف بنزين كه امسال بايد به بيش از 95 ميليون ليتر در روز ميرسيد، كنترل شد و روزانه بيش از 30 ميليون ليتر صرفهجويي شد.
رئيسجمهور با اشاره به گامهاي بلند در اصلاح ساختارهاي اداري در زمان دولت نهم گفت: سازمان مديريت كه نيروهاي دلسوز در آن فراوان بودند به دليل ساختارها و مباني به مانع شكوفايي برنامهريزي ملي تبديل شده بود اما در اين دولت اين سازمان جاي خود را به نهادي كوچكتر و آرمانيتر سپرد كه در حال حركت به جايگاه برنامهريزي كلان خود است.
احمدينژاد ادامه داد: در طول سه سال و 10ماه اين دولت در مقايسه با دولت قبل بيش از 3 برابر فعاليت عمراني داشته است، در صنعت نفت 66 ميليارد دلار سرمايهگذاري و 70 ميليارد دلار قرارداد جديد منعقد شد و در حقيقت ماجراي تحريم ملتها و تحريم ملت ايران براي هميشه به قبرستان تاريخ سپرده شد.
وي تصريح كرد: بدانيد كه در برخورد با تحريم، خدا شاهد است كه بنده در بيش از 250 ملاقات با مسئولان كشورها حتي به اندازه يك سر سوزن ضعف نشان نداده و تقاضايي نكردم بلكه با اعتماد به نفس در ستادي به نام تدابير ويژه حلقه سنگين تحريم را شكستيم به طوري كه امروز شركتهاي آنها براي مشاركت در پروژههاي ايران سر و دست ميشكنند.
احمدينژاد گفت: مهمترين اتفاق اين چهار سال اين بود كه ملت ايران يكبار ديگر فعل توانستن را تكرار كرد و اين توانايي را در عرصه سنگين جهاني اثبات نمود؛ ما مبارزه با فساد را نيز به صورت ريشهاي شروع كرديم و با اصلاح آئيننامهها و روشها تا به امروز بسياري از دستهاي پليد از بيتالمال قطع شده و انشاءالله مابقي آن نيز قاطعانه قطع خواهد شد.
* منافع ملت را فداي زيادهخواهي يك مشت آدم پرادعاي بيخاصيت نميكنم
رئيس جمهور در ادامه سخنان خود اظهار داشت: در اين چهار سال بيش از 20 نشريه مدام دولت را مورد اهانت قرار دادند، اما به خاطر منافع ملت و صيانت از حريم دولت سكوت كرديم، بعضيها خيال كردند كه ما پاسخ نداريم و در اين چند ماه هم به بهانه انتخابات ركيكترين و توهينآميز ترين كلمات را عليه دولت به كار بردند.
وي افزود: در اصفهان و يزد صدها هزار نفر از مردم مومن در استقبال از دولت به ميدان آمدند، اما بعضي دانسته يا نادانسته به ملت و مردم اصفهان و يزد توهين كردند؛ عدهاي در آن زمان مدعي توزيع برخي اقلام در بين مردم شدند كه همان موقع پيغام دادم بر فرض محال مردم به خاطر اين چيزها آمده باشند اما بگوييد چه چيزي گرفتند تا اينگونه شعار مرگ بر آمريكا بدهند.
احمدي نژاد افزود: در اين دوره مشخص شد كه ملت ايران ميتواند و توانستيم عرصههاي سنگين را با همدلي و ايستادگي پشت سر بگذاريم و هنوز هم باور ما اين است كه ملت ايران با ظرفيتي سرشار ميتواند عامل تحولات و تصميمات بزرگ باشد و هيچ كس حق ندارد ضعف دروني خود را به حساب ملت بگذارد.
رئيسجمهور ساختن ايران با حضور در عرصههاي جهاني را لازم و ملزوم يكديگر دانست و افزود: چرا بايد بعضي خيال كنند كه ملت ايران بايد ملت دست چندم باشد و ديگران قانون بگذارند و ملت ايران فقط تبعيت كند،ما معتقديم ملت ايران هرگز نظامات تحميلي استكبار را نخواهد پذيرفت.
احمدينژاد با تاكيد بر اتخاذ تصميمات بزرگ، انقلابي و عالمانه به زمان فعاليت خود در استانداري اردبيل اشاره كرد و اظهار داشت: در آن جا از صبح تا 12 شب كار ميكرديم و يك دوستي ميگفت نبايد اين گونه كار كني چون سيستم مديريتي كشور اينگونه نيست و ساير مديران را در مقابل خودت قرار ميدهي، اما به او پاسخ دادم كه اگر مديران دلسوز باشند براي خدمت به مردم ثانيهاي را از دست نميدهند؛ دوست ديگري اخيرا در عسلويه ميگفت آمارهاي اين دولت حيرتانگيز است و كساني كه خواستار حركت لاكپشتي بودهاند اين را باور نميكنند چون هر حركت انقلابي را با چارچوب ذهني خود در مغايرت مي بينند و به آن مارك عدم كارشناسي بودن ميزنند.
وي افزود: ما نميتوانيم با برنامهريزي بانك جهاني و نظام سلطه حركت كنيم چون برنامه ريزي ما در نقطه مقابل برنامهريزي آنها خواهد بود؛ ما امروز بايد بر مبناي اسلامي- ايراني و فرهنگ خودمان ايران را بسازيم و براي مشاركت فعال در مديريت جهان آماده شويم.
اين كانديداي انتخابات رياست جمهوري دهم تصريح كرد: بعضيها كرنش در مقابل قدرتمندان زورگو را تئوريزه و بستهبندي شيك ميكنند و ما را به تبعيت از اين كرنش دعوت ميكنند، بعضيها پيغام ميدهند اين طور كه در مقابل زيادهخواهان ايستادهاي آيا براي آينده خودت فكري كردهاي؟ پاسخ من به آنها اين بوده است كه هزاران هزار احمدينژاد فداي يك ثانيه زندگي عزتمند.
درحالي كه اين بخش از سخنان احمدينژاد با شعار يكپارچه "حسين حسين شعار ماست، شهادت افتخار ما است " همراه شده بود رئيسجمهور اظهار داشت: دنيا بداند دولت برآمده از اين مردم حافظ عزت اين مردم است و تا زماني كه سر كار باشد، هيچ سندي را كه حتي يك ريال عليه منافع ملت باشد امضا نخواهد كرد؛دنيا بداند ما سينههاي خود را براي تيرهاي تهمت، دروغ و توهين زياده خواهان آماده كردهايم اما حتي يك لحظه كرنش در مقابل زورگويان هرگز اتفاق نخواهد افتاد.
احمدي نژاد ادامه داد: يك آقايي هر روز تهمت ميزند و توهين ميكند به او ميگويند چرا اين كار را ميكني، ميگويد احمدينژاد ما را تحويل نميگيرد؛ خدا شاهد است صدها ساعت نوكري آن روستايي كه زير چرخ برنامهريزي توسعه آنها له شد را به صدها ساعت نشست و برخاست و تعريف و تمجيد از آنها عوض نميكنم و تا اين دولت هست، منافع اين ملت را فداي زيادهخواهي يك مشت آدم پرادعاي بيخاصيت نميكنم.
وي تصريح كرد: اين سينه مالامال از حرف است، اگر هم نميگوييم معنايش اين نيست كه حرف نداريم، به خدا قسم فشاري كه بعضيها در داخل در موضوع هستهاي به ما وارد كردند به مراتب بيشتر از فشار جبهه استكبار بود؛ تا خارجيها فشار ميآوردند عدهاي به عنوان كار كارشناسي جلسه ميگذاشتند و ميخواستند خواسته دشمن را در قالب تحليل به ما تحميل كنند و حتي چندنفري براي اين كار سراغ من ميآمدند كه به آنها ميگفتم نترسيد، خدا هست و وعده داده كه اگر در راه خدا ايستادگي كنيد، پيروزي و نصرت قطعي است. حتي در برخي جلسات مستقيما به من اهانت كردند اما تحمل كردم و بعدا خدمت رهبري عزيز عرض كردم كه شما فرموديد مسئله هستهاي را مديريت كنم و ما معتقديم كه نبايد بيعرضگي جمعي را بر ملت تحميل كنيم، شما فرموديد تحمل كن و من تا امروز تحمل كردم و تا زماني كه لازم باشد نيز تحمل خواهم كرد.
احمدينژاد ادامه داد: هر موقع در موضوع هستهاي فشارها زياد ميشد عدهاي ميگفتند تو كشور را به خطر مياندازي و هزينه ميدهي كه البته راجع به هزينهها در مناظره خواهم گفت. وقتي فشارها افزايش پيدا ميكرد همه سخنران مي شدند و عليه مواضع دولت حرف مي زدند اما تا شرايط عوض ميشد سخنراني آنها شروع مي شد كه اصلا موضوع هستهاي را ما پايهريزي كرديم.
رئيسجمهور دستاوردهاي يك ملت را حاصل مجاهدتهاي آن ملت دانست و اظهار داشت: وقتي ماهواره به هوا پرتاب شد، ما گفتيم جوانان رشيد ملت آن را ساخته و پرداخت كردند اما بعضي گفتند اين هم مال زمان ما بوده است كه من هم گفتم راست ميگويند اصلا اساس ماهواره مال زمان ابوريحان بوده است.
وي ادامه داد: در مورد هولوكاست فقط دو سوال مطرح كرديم كه در پي آن حنجرههاي جبهه استكبار دريده شد و حتي حكم ترور ما را نيز صادر كردند و ديديم كه در همين تهران يك آقايي دو ساعت صحبت كرد و گفت كه فلاني ديپلماسي و سياست نميفهمد و چرا چيزي گفته است كه آنها عصباني شوند، من گفتم ما يك سوال كرديم كه صهيونيستهاي آدم كش عصباني شدند، تو چرا عصباني شدي؟
احمدينژاد تصريح كرد: به خاطر ايستادگي و هوشمندي ملت ايران امروز آرايش سياسي جبهه استكبار در هم پاشيده و هولوكاست و انديشه صهيونيست مرده است و پزشك متخصصاش هم بالاي سرش چند بار آزمايش كرده و گفته است كه مرده؛ پس اين مرده با نفس بعضيها در داخل زنده نخواهد شد.
وي گفت: بعضيها ميگويند كه بايد تهديد را با عقبنشيني برطرف كرد اما حضرت امام پاسخ اينها را اين طور تشريح كرد كه دشمنان مثل سگ ميمانند، اگر عقبنشيني كني حمله ميكند، اگر بايستي ميايستد و اگر حمله كني فرار ميكند. پس تهديد را بايد با اقتدار برطرف كرد نه ضعف و انفعال .
* نبايد فرصت مظلومنمايي را در اختيار بعضيها قرار داد
احمدينژاد در ادامه انتخابات ايران را امري اصيل دانست كه حقيقتا در آن ملت تصميمگير هستند و گفت: انتخابات ايران يك سكوي پرش است كه بايد همه توانمنديهاي ملت در آن مجتمع شود و هر انتخابات انرژي جديدي را به كشور تزريق كنند.
وي افزود: انتخابات ما در هر مقطع موجب سرافرازي ملت وهراس دشمنان ميشود و به همين علت دشمنان نگران هستند كه يك بار ديگر اراده ملت ما به صورت يكپارچه به صحنه بيايد و به همه توقعات آنها يك پاسخ "نه " بلند بدهد.
احمدينژاد با بيان اينكه بايد تلاش كنيم انتخاباتي پرشور و گسترده برگزار شود، گفت: يك آقايي آمده و از شش ماه قبل در حال زير سوال بردن سلامت انتخابات است و يك آقاي ديگر كه دور قبل هم كانديدا بود، چهار سال است انتخابات را زير سوال ميبرد و من چهار سال است كه سكوت كردهام اما براي دفاع از ملت ميگويم و همه يادشان هست كه موضع دولت قبل و وزارت كشو و مجريان انتخابات قبل چه بود و همه ميدانند حامي صد در صد رقباي اين دولت بودند، آنها چه طور ميگويند انتخابات سال 84 سالم نبوده است، اگر قرار باشد آن انتخابات ناسالم باشد همه حضور آنها در مناصب بعد از انقلاب هم زير سوال است.
وي تصريح كرد: بعضيها با اين حرفها و لوس كردن خودشان ميخواهند براي خدشه بر انتخابات زمينهچيني كنند پس بايد هوشيار باشيم و هر كسي كه ميخواهد احمدينژاد را تبليغ كند حق ندارد نسبت به ديگران اهانت كند، بايد مراقبت كنيم، هر كسي كه به دنبال توهين، تعرض، بيادبي و مزاحمت براي مردم باشد ربطي به ملت ايران و جمع حاضر و احمدينژاد ندارد.
احمدينژاد ادامه داد: در تبليغ خدمات نيز انصاف را رعايت كنيد چرا كه صداقت پايه كار و شرط نجات و پيروزي است.
وي با بيان اينكه مراقب باشيد كسي شما را عصباني نكند، اظهار داشت: بعضيها ميخواهند دعوا درست كنند ديديد كه رفتند و گفتند نميگذارم ما صحبت كنيم كه بلافاصله بنده آمدم و اعلام كردم همه براي سخنراني و ارائه ديدگاههاي خود آزاد هستند.
اين كانديداي دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري تصريح كرد: نبايد فرصت مظلومنمايي را در اختيار بعضيها قرار داد، مراقب باشيد با چند صحنه ساختگي آنها خودشان را مظلوم جا نزنند؛ بعضيها به دنبال مسئلهسازي هستند پس بايد آرامش را حفظ كنيم تا آنها نتوانند كاري بكنند،همه بايد تابع اراده ملت ايران باشيم .
رئيسجمهور انتخابات ايران را داراي آثار جهاني و موردتوجه همه ملتها و دولتهاي دنيا دانست و اظهار داشت: همه مناسبات سياسي جهان اكنون متوقف به تصميم ملت ايران است.
احمدينژاد با اشاره به خبر پرتاب موشك چند مرحلهاي باسوخت جامد گفت: معناي پرتاب موشك اين است كه متخصصان ما در گام بعد ميتوانند موشكي با هر بردي را در اختيار داشته باشند، اما ملت ايران اهل منطق و گفتگو است ومعتقد است بايد درسايه عدالت و برادري مسائل را حل كند و به اميد خدا بايد دست در دست هم بدهيم تا موشك انتخابات رادر چند مرحله و با سوخت جامد به فضاي جهان پرتاب كنيم.
وي خطاب به حاميان خود از حضور آنها تشكر كرد و گفت: ميدانم كه وقتي من اين مقدار زخم زبان ميشنوم شما صد برابر من زخم زبان ميشنويد.
وي با تشكر ويژه از مقام معظم رهبري، خطاب به حاميان خود خاطرنشان كرد: بدانيد صبح نزديك است و تا طلوع صبح آرمانها يك يا حسين ديگر باقي مانده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر