ا

الَلهُمَ کُن لِوَلیِکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَنِ ، صَلَواتُکَ عَلیهِ وَ عَلی آبائِهِ فی هذِه الساَعةِ وَ فی کُل ساعةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَینًا حَتی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعًا وَتُمَتِعَّهُ فیها طَویلا

۱۳۸۹ خرداد ۳۱, دوشنبه

از كروبي مجلس ششم و نامه 127 نفره تا لاريجاني مجلس هشتم و رأي 134 نفر

مصوبه روز گذشته مجلس هشتم با عنوان طرح حمايت و تقويت از مراكز آموزش عالي غيردولتي كه پشت پرده آن بنا به تصريح عباسعلي نورا از نمايندگان حامي جاسبي در مجلس، قانوني كردن برخي موارد به نفع مديريت فعلي دانشگاه آزاد بود، نقطه سياهي در كارنامه مجلس هشتم است كه بر اساس آن، ديگر نمي‌توان مانند گذشته عنوان اصولگرا را به كليت اين مجلس اطلاق كرد.
به گزارش رجانيوز، ساقط شدن مجلس هشتم از اصولگرايي زماني محرز شد كه محمد دهقان نماينده چناران و طرقبه، نمايندگان را به يكي از دستورات رهبر انقلاب توجه داد كه بر مبناي آن، در مواردي كه شوراي عالي انقلاب فرهنگي به موضوعي ورود مي‌كند، مجلس نبايد در آن موضوع وارد شود.
وي با يادآوري اينكه عباسعلي نورا صريحا به پشت پرده حمايتي اين طرح از دانشگاه آزاد اشاره كرده است، به رئيس مجلس اخطار قانون اساسي داد كه اين طرح بر اساس نصّ فرمايش رهبر انقلاب بايد از دستور كار خارج شود.
اما علي لاريجاني رئيس مجلس در واكنش به اين اخطار قانون اساسي با تكرار اظهارات دهقان و تأكيد بر اينكه چنين دستوري از سوي رهبر انقلاب صادر شده است، در اقدامي عجيب، دستور روشن و بدون تفسير رهبري را به رأي نمايندگان گذاشت و از ميان نمايندگان حاضر در جلسه، 134 نفر در مقابل حدود 70 نفر با اين اخطار مخالفت كردند تا مشخص شود مجلس هشتم بيش از آنكه اصولگرا باشد، جاسبي‌گرا است.
عدم توجه به دستور صريح رهبر انقلاب از سوي اين نمايندگان در حالي است كه در مجلس ششم نيز 127 نفر از نمايندگان در نامه موهني به رهبر انقلاب پس از حمله امريكا به عراق از ايشان خواسته بودند جام زهر را نوشيده و ايران را تسليم امريكا كنند.
در اين بين اما مقايسه رفتار علي لاريجاني در جلسه علني روز 30 خرداد 89 با مهدي كروبي رئيس جلسه 15 مرداد 79 نيز جالب است. مهدي كروبي كه اكنون به‌عنوان يكي از سران فتنه شناخته مي‌شود و سال گذشته در جريان انتخابات رياست جمهوري نيز آرايي كمتر از آراي باطله به‌دست آورد، در جلسه علني 15 مرداد 79 مجلس، علي‌رغم تمام جوسازي‌هاي نمايندگان حكم حكومتي رهبر انقلاب درباره از دستور كار خارج كردن اصلاح قانون مطبوعات را قرائت و اين طرح را از دستور كار مجلس خارج كرد؛ اقدامي كه موجب جوسازي شديد افراطي‌ها در مجلس شد اما كروبي در اين زمينه نظر خود را عوض نكرد.
با اين حال، علي لاريجاني در جلسه علني 30 خرداد 89 علي‌رغم اينكه خود بر دستور رهبر انقلاب در خصوص عدم ورود مجلس به موضوعاتي كه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در آن‌ها ورود كرده است، تصريح كرد، در اقدامي عجيب و غيرقابل توجيه، نصّ دستور ولي‌فقيه را به رأي گذاشت.
در حال حاضر كمترين انتظار كاربران كه در قالب پيام‌هاي اينترنتي در حجم انبوه طي يك روز گذشته براي سايت ارسال شده است، انتشار اسامي 134 نماينده جاسبي در مجلس است، به طوري كه افكار عمومي توقع دارند افرادي را كه به‌نام آن‌ها به مجلس رفته اما در مقابل دستور صريح رهبر انقلاب و روند قانوني طي شده در شوراي عالي انقلاب فرهنگي ايستادگي مي‌كنند و عملاً‌ نمايندگي هاشمي رفسنجاني و جاسبي را در مجلس برعهده دارند، بشناسند تا در انتخاب‌هاي بعدي خود لحاظ كنند

هیچ نظری موجود نیست: