ا

الَلهُمَ کُن لِوَلیِکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَنِ ، صَلَواتُکَ عَلیهِ وَ عَلی آبائِهِ فی هذِه الساَعةِ وَ فی کُل ساعةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَ قائِداً وَ ناصِراً وَ دَلیلاً وَ عَینًا حَتی تُسکِنَهُ اَرضَکَ طَوعًا وَتُمَتِعَّهُ فیها طَویلا

۱۳۸۹ آبان ۲۷, پنجشنبه

دکتر عباسی: کاربران ایرانی، اطلاعات خود را تقدیم NSA می‌کنن

به گزارش نهال و به نقل از مهر، دکتر حسن عباسی، کارشناس مسائل سیاسی و رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز، شب گذشته در کرسی آزاد اندیشی دانشگاه علوم پزشکی خرم آباد که با عنوان "جهان بدون مغز" برگزار شد در سخنانی با تاکید بر اینکه علم نوعی اقتباس است، اظهار داشت: تعریف جامعه جهانی از روی ساختار بدن انسان همواره یکی از آرزوهای بشر بوده است.
وی با بیان اینکه "ژئو پلیتیک" تعریف سیاست روی زمین است، افزود: امروز در انتهای سال 2010 میلادی در شرایطی زندگی می کنیم که آرزوی جامعه شناسان برای الگوگیری از بدن انسان در ساختار جهان در حال تحقق است؛ به طوریکه در آینده سیاستمداران نقشه بدن انسان را در جلوی چشمان خود خواهند داشت و سیستم جهانی به مثابه بدن انسان عمل خواهد کرد.
مشکلات اقتصادی جهان؛ نشانه از ناکارآمدی سیستم جهانی
رئیس مرکز بررسی های دکترینال با بیان اینکه سیستم امروز حاکم بر دنیا یک سیستم ارگانیکی و نوع کهنه ای از یک سیستم است، گفت: این سیستم بعد از جنگ جهانی دوم شکل گرفته و ناکارآمدی خود را امروز نشان داده است.
عباسی روند مشکلات اقتصادی حاکم بر کشورهای دنیا را ناشی از کهنه شدن این سیستم دانست و بیان داشت: امروز این سیستم ارگانیکی جای خود را به سیستم "بایولوژیکی" داده است.
وی با اشاره به ورود جهان به سیستم "سایبری"، به تغییرات رخ داده در مناسبات جدید جهانی اشاره کرد و در مورد موقعیت های کنونی کشورهای جهان در این سیستم جدید توضیح داد: حدود یک‌صد سال قبل، هالفورد مکیندر قلب جزیره‌ جهانی را منطقه‌ آسیای مرکزی معرفی کرد که شامل قزاقستان، ترکمنستان، ازبکستان، قرقیزستان، تاجیکستان، بخش‌هایی از شمال افغانستان و شمال خراسان ایران و بخش‌هایی از شکم روسیه در مرز کشور قزاقستان می‌شود، یعنی منطقه‌ عمومی شرق دریای خزر؛ فرض مکیندر این بود که هر کس بر این هارتلند یا قلب حیاتی سرزمین جهانی حکومت کند، بر جهان حکومت خواهد کرد.
عباسی با بیان اینکه در سال 2002 نیز گمان می رفت که عراق قلب جهان و نقطه ثقل انرژی است، ادامه داد: این در حالی است که برخی نیز معتقد بودند که دریای حیاتی و "هارت سی" دنیا در کرانه ای بین برزیل و ونزوئلا واقع شده است که این نظریه نیز به 5 سال نرسید و منتفی شد.
"هارت‌لند" و "هارت‌سی" جهان بر ایران منطبق شده است
وی با تاکید بر اینکه امروز مطالعات جدید نشان می دهد که "هارتلند" و "هارت سی" دنیا بر روی هم منطبق شده است، یادآور شد: مطابق نقشه هایی که از سوی مراکز مختلف منتشر شده است در حال حاضر قلب حیاتی جهان ایران است و مرکز 67 درصد انرژی جهان کشورمان محسوب می شود.
رئیس مرکز بررسی های دکترینال معتقد است که قلب حیاتی دریایی جهان - هارت سی - نیز در دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان قرار دارد و ادامه داد: با این اوصاف حداقل تا 40 سال آینده مرکز حیاتی جهان منطقه ای است که ما در آن قرار گرفته ایم.
عباسی محاصره کامل کشورمان توسط نیروهای ناتو را ناشی از همین موقعیت منحصر به فرد کشورمان می داند و عنوان کرد: قلب پیکره جهان یعنی ایران مشخص شده است و به همین خاطر آمریکایی ها به دنبال تسلط بر این قلب هستند.
شبکه جهانی مخابرات؛ سیستم عصبی جهان 
وی با اشاره به اینکه مغز جهان نیز شکل گرفته است، عنوان کرد: امروز آمریکا با طراحی سازمان "ان ای اس" و ایجاد شبکه جهانی اینترنت مغز جهان را در دست گرفته است.
رئیس مرکز بررسیهای دکترینال با اشاره به گسترش شبکه جهانی مخابرات از این شبکه به عنوان سیستم عصبی جهان یاد کرد و گفت: آمریکا ساز و کار این سیستم عصبی را با ایجاد سازمان "ان ای اس" طراحی کرده است.
عباسی با تاکید بر اینکه امروز "بایو پولیتیک" جایگزین" ژئو پلیتیک" در مناسبات جهانی شده است، عنوان کرد: با این اوصاف قلب و مغز جهان برای یک دوره حداقل 40 ساله مشخص شده است.
وی به جایگاه دیگر کشورها در این ساختار جدید اشاره کرد و گفت: در حال حاضر کشور آمریکا با دارا بودن سازمان "ان ای اس" به عنوان حافظه جهانی در واقع نقش مرکز حلزونی مغز انسان را ایفا می کند.
رئیس مرکز بررسی های دکترینال ادامه داد: این در حالی است که در این ساختار جدید برخی از کشورها از جمله استرالیا، ایتالیا، اسپانیا، اتریش، سوئد، کره جنوبی، تایوان، سنگاپور و ... در سیستم تک محصولی آینده نقش تولید اطلاعات را بر عهده خواهند داشت.
عباسی کشورهایی مانند عربستان، عراق، کویت، نروژ، ونزوئلا، ترکمنستان، آذربایجان و ... را در این ساختار دارای نقش تولید کننده انرژی می داند و ادامه می دهد: برخی از کشورها در این ساختار مانند روسیه، آلمان، فرانسه، چین و ژاپن به عنوان قدرت های ملازم هم نقش تولید اطلاعات و هم انرژی را عهده دار خواهند بود.
این تحلیلگر مسائل سیاسی معتقد است که بقیه کشورها در آینده در ساختار جدید جهان نقش عضله ها و ماهیچه ها را ایفا خواهند کرد، یادآور شد: در زیر زمین ساختمان "ان ای اس" به مساحت 9 هکتار مغز جهان قرار گرفته است.
دستیابی به اطلاعات کاربران اینترنت توسط NSA
وی این امر را در راستای دستیابی به اطلاعات کاربران اینترنت می داند و ادامه می دهد: در حال حاضر "ان ای اس" با اختصاص کدهای 13 رقمی به کاربران اینترنت نسبت به تکمیل پرونده اطلاعاتی آنها به صورت مستمر اقدام می کند.
رئیس مرکز بررسی های دکترینال تصریح کرد: در حال حاضر این سیستم اطلاعات جهانی در حال انباشت اطلاعات ما برای استفاده علیه خود ما هستند.
هشدار نسبت به قرار دادن اطلاعات شخصی بر روی اینترنت
عباسی با هشدار نسبت به اینکه امروزه برخی جوانان اطلاعات خود را به دست خودشان بر روی اینترنت قرار می دهند، گفت: این عمل در واقع تقدیم اطلاعات شخصی خود به سازمان "ان ای اس" است.
وی به مخاطرات فضای سایبری اشاره کرد و گفت: گسترش شبکه های فیبر نوری در سراسر دنیا توسط این سازمان به عنوان شبکه های عصبی جهان امروزی مطرح هستند.
قلب جهان از مغز جهان دستور نمی‌گیرد
این تحلیلگر مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه قلب و مغز جهان شکل گرفته است، گفت: مشکلی که امروز آمریکایی ها با ایران دارند این است که قلب جهان از مغز جهان دستور نمی گیرد.
عباسی با تاکید بر اینکه مغز انسان در نظام سایبری می تواند به برخی اعضا دستور دهد، تصریح کرد: یکی از دلایلی که آمریکا با ایران می تواند وارد جنگ شود این است که ایران حکم قلب جهان را دارد و یک مغز نمی تواند به قلب آسیب بزند.
وی با تاکید بر اینکه بیماری که دچار مرگ مغزی شده است قلبش کار می کند، افزود: ولی در صورتیکه خون و انرژی به مغز نرسد نابود خواهد شد.
رئیس مرکز بررسی های دکترینال به برخی مصادیق این مسائل در اظهارات مسئولان آمریکایی اشاره کرد و گفت: ما می بینیم که رایس در آخرین سال وزارت خارجه خود عنوان می کرد که ما در شگفتیم که چگونه ایران بدون ما روی پا مانده است

هیچ نظری موجود نیست: